Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

Έλλη Γελεβεσάκη: Το τρυφερό μήνυμα στον Άγγελό της, που γιορτάζει

Ο γιος της Έλλης Γελεβεσάκη έχει την ονομαστική του γιορτή και θέλησε να του ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» μέσα από ένα τρυφερό βίντεο.


Η μανούλα, η οποία συμμετέχει στο My Style Rocks, περίμενε να πάει δώδεκα και ένα προκειμένου να δώσει τις πιο θερμές ευχές της στον μονάκριβό της!

Η Έλλη έγραψε: «Χρονια πολλα Αγγελε μου να χαιρεσαι το ονομα σου! Ευχομαι να μην χασεις ποτε τον αυθορμητισμο και την αθωοτητα σου οσα χρονια και αν περασουν , ηρθες και εφερες φως στην ζωη μας , οσα βραδια περναμε μαζι σε χαζευω οσο κοιμασαι και παντα νιωθω τυχερη και μου δινεις δυναμη για να μην τα παραταω μονο και μονο για σενα .!

Μπορω να γραφω μερες ολοκληρες για σενα αλλα θα με πιασουν τα ζουμια( η κουκουβαγια μαμα) ! Θα σου πω μονο ενα μεγαλο Σ´ΑΓΑΠΩ και οτι θα ειμαστε παντα διπλα σου #family #love»! Δείτε το βίντεο που πόσταρε!


Χρονια πολλα Αγγελε μου να χαιρεσαι το ονομα σου! Ευχομαι να μην χασεις ποτε τον αυθορμητισμο και την αθωοτητα σου οσα χρονια και αν περασουν , ηρθες και εφερες φως στην ζωη μας , οσα βραδια περναμε μαζι σε χαζευω οσο κοιμασαι και παντα νιωθω τυχερη και μου δινεις δυναμη για να μην τα παραταω μονο και μονο για σενα .! Μπορω να γραφω μερες ολοκληρες για σενα αλλα θα με πιασουν τα ζουμια( η κουκουβαγια μαμα) ! Θα σου πω μονο ενα μεγαλο Σ´ΑΓΑΠΩ και οτι θα ειμαστε παντα διπλα σου #family #love
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 👻elligele (@elligele) στις

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου