Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Ελληνίδα παρουσιάστρια επισκέφθηκε πλαστικό χειρουργό αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο (βιντεο)

Η γνωστή παρουσιάστρια φούσκωσε τα χείλη της αλλά όχι με μεγάλη επιτυχία όπως θα δείτε.

Η Μαντώ Γαστεράτου με αφορμή τις πλαστικές επεμβάσεις που γίνονται όλο και περισσότερες το τελευταίο διάστημα επισκέφθηκε πλαστικό χειρουργό να φουσκώσει τα χείλη της και καρέ καρέ δείχνει την μικροεπέμβαση on camera. Η παρουσιάστρια «ανέβασε» το βίντεο στο κανάλι της στο youtube. «Πολλές οι συζητήσεις, πολλά τα σχόλια, πολλές οι ''πλαστικές'' γύρω μας!

Και επειδή το θέμα επεμβάσεις και κατά πόσον είναι θεμιτές ή όχι σήμερα στις γυναίκες εγείρει πολλές απόψεις και πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, αποφάσισα να επισκεφτώ τον Πλαστικό/Επανορθωτικό Χειρουργό με τον οποίο μοιράζομαι όπως φαίνεται και στο βίντεο αυτό, μια κοινή προσέγγιση επί του θέματος.

Κάθε γυναίκα είναι θεμιτό να υποστηρίζει τον εαυτό της και την ψυχολογία της με όποιο τρόπο/μέσο επιθυμεί η ίδια, διατηρώντας όμως πάντα την ισορροπία και αποφεύγοντας τις υπερβολές.

Σε μια εποχή που τα πρότυπα ομορφιάς χαρακτηρίζονται από την υπερβολή συχνά, επιλέξαμε να κάνουμε ένα firechat με το γιατρό και να δούμε ποιες είναι παράδειγμα προς μίμηση και ποιες μάλλον όχι και τόσο», έγραψε σχόλιο κάτω από το βίντεο.



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου