Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Φιλίππου: «Όταν κάνεις τηλεόραση είναι ευθύνη γιατί μπαίνεις στα σπίτια των ανθρώπων ακάλεστος»

Για το πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος της ως Αιμιλία στο «Ελα στη θέση μου» μίλησε η Μαρία Φιλίππου.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, αναφέρθηκε στους λόγους που αγαπάει την μικρή οθόνη και στο πώς κρίνει τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε σειρές και παραστάσεις ενώ δεν είναι ηθοποιοί!

Γενικώς, πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος σας;

«Έχει πολλά ακόμα να τραβήξει η Αιμιλία, η επιστροφή της Φαίης ανατραπεί τα πάντα. Η Φαίη γίνεται ένας ακόμα εχθρός της Αιμιλίας -εκτός από τον Αντρέα- καθώς έχει στο χέρι της ένα πολύ δυνατό χαρτί: το παιδί. Εκεί η Αιμιλία θα τα βρει σκούρα. Ερχονται μεγάλες διαμάχες με τη Φαίη. Είναι όλα μπλεγμένα, είναι η επιμέλεια, οι μετοχές...

Για ποιους λόγους αγαπάτε την τηλεόραση;

«Οφείλω πολλά στην τηλεόραση. Από το θέατρο ξεκίνησα, αλλά έγινα γνωστή από την τηλεόραση. Θα ήμουν αχάριστη να έλεγα ότι δεν μου αρέσει. Στο σημείο αυτό θέλω να πω ότι λυπάμαι πάρα πολύ που έκλεισε το ΜEGA, γιατί από εκεί βγήκαμε όλοι. Αγαπώ την τηλεόραση και την αντιμετωπίζω με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίζω οτιδήποτε άλλο κάνω στη δουλειά μου. Δεν είναι εύκολο πράγμα να κάνεις τηλεόραση.'Εχεις πολύ μεγάλη ευθύνη, γιατί μπαίνεις στα σπίτια των ανθρώπων ακάλεστος. Τα μίντια έχουν τεράστια ευθύνη και δυστυχώς έχουν αναγάγει το κουτσομπολιό σε επιστήμη».

Πώς κρίνετε το γεγονός ότι βλέπουμε πρόσωπα που δεν είναι ηθοποιοί σε σειρές και παραστάσεις;

«Εμένα δεν θα με άφηναν να πάω να χειρουργήσω κανέναν... Παρ' όλα αυτά, κάποιοι από αυτούς αντιμετωπίζουν με πολύ μεγαλύτερη σοβαρότητα αυτό που κάνουν από κάποιους συναδέλφους μου. θέλω να είμαι δίκαιη, αν και δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει. Είμαι της άποψης ότι κάποιος πρέπει να έχει τελειώσει μία σχολή, να έχει παιδευτεί και να μπει στον χώρο βήμα-βήμα», αναφέρει στο MYTV.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου