Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Ποτέ δεν ήμουν σε ομάδες, ποτέ στη διαπλοκή»


Οι δυο τους κόρες επέλεξαν να ακολουθήσουν το δρόμο της υποκριτικής.

Όπως ο ίδιος ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης λέει, απλά τις βοηθά όπου μπορεί δίχως όμως να σηκώσει το τηλέφωνο για να τις προωθήσει.

«Οι κόρες μου έγιναν ηθοποιοί. Μόνο ο γιος δεν έχει δείξει τάσεις για την ώρα και η Μπέσυ και εγώ έχουμε κρατηθεί έξω από αυτή την ιστορία. Ούτε έχουμε μπορέσει μέχρι στιγμής να τις βοηθήσουμε.

Μη σας κάνει εντύπωση. Ποτέ δεν ήμουν σε ομάδες, ποτέ στη διαπλοκή. Να σκεφτείτε ότι έδωσαν στο Εθνικό Θέατρο και δεν τις πήραν, παρότι ήταν καλές, όπως μου είπαν φίλοι μου από την κριτική επιτροπή. Το ίδιο συνέβη και με το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν. Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αν δεν πάρεις εσύ τηλέφωνο, αν δεν τάξεις, αν δεν υπάρχει κάποιου είδους αντάλλαγμα, δεν σε βοηθούν.

Πλέον έχουν τελειώσει τη Σχολή Θεοδοσιάδη και η μια θα είναι στον Συμβολαιογράφο, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια (την επέλεξε ο ίδιος επειδή ήταν καθηγητής της) και η άλλη κάνει κάτι παιδικά έργα Δεν τους έδωσα καμιά συμβουλή. Δεν παρεμβαίνω στο τι θα κάνουν στη ζωή τους.

Έδιναν εξετάσεις και δεν ξέραμε ούτε με τι κομμάτια πήγαν. Θεωρώ όμως πως είμαι κοντά τους ως πατέρας. Δεν θα πω για παράδειγμα "τα ερωτικά σας στη μάνα σας" Αντέχω να ακούσω ακόμη κι αυτά», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Down Town

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου