Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Βαρέθηκα να δίνω συνεντεύξεις που είναι εξαρχής καταδικασμένες»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε για τη δημοσιότητα και για την προσωπική του ζωή.

«Ακόμα και το ότι ξέρετε πως είμαι παντρεμένος με την Μπέσυ Μάλφα για μένα είναι ήδη πολύ. Η προσωπική ζωή πάντα θεωρούσα ότι πρέπει να μένει προσωπική. Αναγκαίο κακό είναι η δημοσιότητα. Εμένα με ενδιαφέρει να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ και μακάρι μετά ούτε στον δρόμο να μη με αναγνωρίσουν.

Μεγαλώνοντας κατάλαβα ότι δεν μπορώ πια να υποκρίνομαι. Στο παρελθόν έχω ανεχτεί συνεντεύξεις που με ρωτούσαν πράγματα που δεν με ενδιέφερε καθόλου να επικοινωνήσω στον κόσμο, αλλά το ανεχόμουν χάριν της προβολής του έργου.

Τώρα θα πω "ευχαριστώ πολύ, δεν θα μιλήσω γι’αυτό" ή "δεν θα δώσω τη συνέντευξη, χαίρεται" Μεγάλωσα και δεν αντέχω άλλα Βαρέθηκα μερικά πράγματα. Βαρέθηκα να με ρωτάνε για τα προσωπικά μου. Βαρέθηκα να δίνω συνεντεύξεις που είναι εξαρχής καταδικασμένες.

Ξέρεις ότι θα σε παίξουν ανάμεσα στα μπότοξ και στα χαλιά και δεν θα σε δει κανένας. Θα κόψουν επίσης ό,τι ουσιώδες έχεις πει και θα βάλουν τα επουσιώδη μόνο. Όπως βαρέθηκα και τις δημόσιες σχέσεις.

Γενικά έχω γίνει μονόχνοτος - και δεν το λέω για καλό αυτό. Το βλέπω να συμβαίνει: αποφεύγω να σηκώσω το τηλέφωνο, να κανονίσω μια συνάντηση κ,ο,κ.», δήλωσε στο περιοδικό Down Town.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου