Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Γιάννης Δρυμωνάκος: «Δεν µπορώ να συγκρίνω τους «Θαλασσόλυκους» µε το “Survivor”»


Ο Γιάννης Δρυμωνάκος δείχνει να διανύει µια ιδιαίτερα δηµιουργική περίοδο.

Με την εκποµπή «Οι θαλασσόλυκοι», που παρουσιάζει µαζί µε τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη και την Κύπρια παρουσιάστρια Κάλια Ελευθερίου στον ΣΚΑΪ, έζησε µια ακόµη ξεχωριστή εµπειρία.

«∆εν µπορώ να το συγκρίνω µε το “Survivor”, γιατί ήταν κάτι τελείως διαφορετικό και πάνω απ’ όλα µε τον Αποστολάκη δεν πεινάσαµε! Προβάλλουµε την οµορφιά αυτής της χώρας, τους ξεχωριστούς ανθρώπους της και τους ήρωες των ακριτικών νησιών, µε όλα τα απρόοπτα που συµβαίνουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού», τονίζει στη Realnews.

Κι επειδή πολλοί αναρωτήθηκαν πώς είπε το «ναι» σε µια ακόµη δύσκολη περιπέτεια µετά το ριάλιτι επιβίωσης, ο ίδιος απαντά µε χιούµορ: «Γιατί είµαι adrenaline junkie!». Με τους συνταξιδιώτες του συνεργάστηκαν άψογα, παρόλο που διαπίστωσαν πως είναι εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες: «Η συµβίωση σε λίγα τετραγωνικά µε έξι ανθρώπους για 30 µέρες ήταν εξίσου δύσκολη. Εχουµε άψογη συνεργασία και µε τα δύο παιδιά και έχουµε γίνει καλοί φίλοι. Ο Γιάννης είναι ένα πολύ καλό παιδί, σοβαρός στη δουλειά του, παθιασµένος και αυτός µε τη θάλασσα και... µε λίγα νεύρα παραπάνω όταν καπετανεύει! Η Κάλια είναι πολύ κοινωνική µε τον κόσµο και έχει τροµερή επιµονή».

Ο τελευταίος τίτλος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθληµα Masters 2018 του αθλητή Γιάννη ∆ρυµωνάκου κατακτήθηκε λίγο µετά τα γυρίσµατα και µάλιστα όχι εύκολα: «Hταν η πρώτη φορά στη ζωή µου που αναγκάστηκα να κάνω προπόνηση στη θάλασσα, ενώ έπρεπε να αγωνιστώ σε πισίνα. Ως εκ τούτου, η προετοιµασία µου δεν ήταν αυτή που θα ήθελα ή θα έπρεπε να κάνω και φοβόµουν µη µου στοιχίσει στον αγώνα».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου