Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Οι Έλληνες δεν μπορούν να ταυτιστούν με τους παίκτες ενός reality»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο μέσα από τον ρόλο του Χαμπέα στη σειρά «Το σόι σου».

«Νιώθω μεγάλη χαρά, αλλά και συγκίνηση. Θα σας πω ενδεικτικά κάτι που μου συνέβη πριν από λίγες ημέρες. Ένας ιερέας με την πρεσβυτέρα του με είδε στον δρόμο και μου είπε: "Κύριε Γιαννόπουλε, μας κάνετε να γελάμε με την καρδιά μας. Στη σειρά είστε πρότυπο πατέρα.

Η γυναίκα μου σας αναγνώρισε από τη φωνή και πήρα το θάρρος να σας μιλήσω". Ε, λοιπόν, όταν ένας παπάς με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους κάθονται και βλέπουν μια οικογενειακή σειρά, αυτό κάτι σημαίνει για μένα.

 Ότι δεν προκαλούμε το γέλιο, αλλά αυτό βγαίνει αβίαστα με αισθητική και ποιότητα». Φέτος φαίνεται ότι ο κόσμος ψηφίζει τη μυθοπλασία σε σχέση με τα ριάλιτι. «Γιατί η χημεία στη ζωή είναι μεγάλο πράγμα και δυσεύρετο.

Στον έρωτα, στο φαγητό, στη φιλία, στη συνεργασία, αν δεν υπάρχει χημεία, δεν υπάρχει και επιτυχία. Στην πλειονότητά τους οι Έλληνες δεν μπορούν να ταυτιστούν με τους παίκτες ενός reality. Σε μια σειρά μυθοπλασίας αυτό μπορεί να συμβεί γιατί οι χαρακτήρες είναι οικείοι και αναγνωρίσιμοι.

Να μου το θυμηθείτε, το "Σόι σου" και η "Μουρμούρα" θα παίζονται για πολλά χρόνια ακόμη στην ελληνική τηλεόραση και θα γράψουν ιστορία ως τα μακροβιότερα σίριαλ της μικρής οθόνης», δήλωσε στην εφημερίδα espresso.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου