Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Γιώργος Χρανιώτης: «Δεν θα μπορούσα να μείνω στα βόρεια προάστια, θα ένιωθα γέρος»

Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε μικρά μυστικά που δεν γνωρίζαμε για εκείνον.


«Έχω καταγωγή από ένα χωριό έξω από την Πύλο, την Καλλιθέα, αλλά μεγάλωσα στην Αθήνα. Έχω αλλάξει πολλές γειτονιές, ωστόσο η αγαπημένη μου είναι η Ακαδημία Πλάτωνος, όπου μένω τώρα.

Μου αρέσει γιατί θυμίζει πραγματική γειτονιά, κάτι που λείπει από την Αθήνα. Αυτό που δεν μου αρέσει στο κέντρο είναι τα σκουπίδια, το κυκλοφοριακό, η ηχορύπανση και το καυσαέριο. Δεν θα μπορούσα να ζήσω με τίποτα στα βόρεια προάστια, γιατί το να ζω εκεί με κάνει να αισθάνομαι γέρος.

Τα Αναφιώτικα δεν μοιάζουν καθόλου με την Αθήνα, ή μάλλον μου θυμίζουν πάρα πολύ την παλιά Αθήνα. Απλώς η Αθήνα τώρα πια δεν θυμίζει Αθήνα. Η πιο ωραία μου ανάμνηση είναι ταυτόχρονα και η πιο δύσκολη. Στην Γ' γυμνασίου είχαν χωρίσει οι γονείς μου και εγώ είχα μετακομίσει από το Χαλάνδρι στην πλατεία Αμερικής.

Τότε είχα πει στη μητέρα μου ότι αν δεν πάω σχολείο στο Χαλάνδρι, παρόλο που ήμουν μόλις 14 χρονών, θα παρατούσα το σχολείο. Ξεκίνησα να πηγαίνω με λεωφορεία και με τρένο, αλλά στην πορεία άρχισα να κάνω οτοστόπ, οπότε έζησα πολλές εμπειρίες από διάφορους οδηγούς», δήλωσε στο περιοδικό Down Town.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου