Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

GNTM: Ατάκα-φωτιά από την Έλενα Χριστοπούλου: «Μερικές φορές θέλω να τη χτυπήσω τη Ζενεβιέβ» (βιντεο)

Δεν δείχνουν να έχουν και τις καλύτερες σχέσεις η Έλενα Χριστοπούλου με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί αφού από τα χείλη της πρώτης ακούστηκε η ατάκα: «Μερικές φορές θέλω να τη χαστουκίσω τη Ζενεβιέβ»... Ο λόγος; 

Η Ζενεβιέβ, την ώρα της δοκιμασίας των κοριτσιών τα οποία έπρεπε να περπατήσουν πάνω σε πλωτή πασαρέλα, είδε πως τα κορίτσια ήταν τρομοκρατημένα και εφόσον και η ώρα είχε περάσει, άρχισε να φωνάζει στα κορίτσια προκειμένου να τα αφυπνήσει ώστε να τελειώσουν κάποια στιγμή.

Λίγο πριν, η δυσκολία της Ξανθούλας να περπατήσει πάνω στην πασαρέλα και η κίνησή της να βγάλει τα παπούτσια της αφού κατέβηκε από αυτήν και να περπατάει ξυπόλυτη στο γρασίδι και μέσα στο κρύο, έφερε ένταση στην ατμόσφαιρα. Όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ζήτησε από τη Ζενεβιέβ να φύγει η Ξανθούλα για να πάει να φορέσει άλλα παπούτσια, η Ζενεβιέβ το απαγόρευσε κάτι που ενόχλησε τόσο την Ηλιάνα όσο και την Έλενα Χριστοπούλου.

Μάλιστα, η τελευταία, θυμωμένη από την έντονη αντίδραση της Ζενεβιέβ ψιθύρισε σχεδόν την παραπάνω ατάκα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θεωρώντας απαράδεκτη τη συμπεριφορά της φωτογράφου και στυλίστριας.

Δείτε το σχετικό βίντεο... 



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου