Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Η Χριστίνα Μπόμπα εξομολογείται: «Ανυπομονούσα να φτάσω στην εκκλησία και να με δει ο Σάκης!»

Ήταν αναμφισβήτητά ο γάμος της χρονιάς!

Σάκης Τανιμανίδης και Xριστίνα Μπόμπα το πρώτο Σάββατο του Σεπτέμβρη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι έκανε έναν παραμυθένιο γάμο στη Σίφνο και μια πολύ ωραία δεξίωση μετά το μυστήριο όπου με τους καλεσμένους τους διασκέδασε μέχρι το πρωί. Σε πρόσφατη συνέντευξη της η όμορφη Χριστίνα μιλά για το γάμο της, τις στιγμές της απόλυτης ευτυχίας της αλλά και για το υπέροχο νυφικό της.

Κλείνεις τα μάτια σου και ταξιδεύεις πίσω στην ημέρα του γάμου σου. Ποια στιγμή έρχεται πρώτη στο μυαλό σου και φέρνει ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη σου;

«Δύσκολο να αποφασίσω, μιας και όλη εκείνη η μέρα είναι σαν ένα όμορφο όνειρο μέσα στο μυαλό μου. Νομίζω πως αυτή η στιγμή για την οποία με ρωτάς είναι ο πρώτος μας χορός. Υπό τους ήχους του «Stand by Me», ήταν η στιγμή που έβλεπα μόνο τον άντρα μου και ήταν σαν να χορεύαμε οι δυο μας, σαν να μη μας κοιτούσε κανείς. Ήμασταν μόλις παντρεμένοι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, και βρήκαμε τον χρόνο να κοιταχτούμε στα μάτια και να δείξουμε τη χαρά μας για την υπέροχη κοινή μας ζωή που ξεκινάει»

Ποια κουβέντα, που άκουσες εκείνη την ημέρα, σε έκανε πραγματικά ευτυχισμένη;

«Πάλι στον πρώτο μας χορό, ο Σάκης μου είπε το εξής: «Ο λόγος που αυτό το τραγούδι είναι το αγαπημένο μας είναι γιατί εμείς στη ζωή είμαστε και θα είμαστε για πάντα ομάδα, είμαστε ένα».

Είχες κάνει πρόβα νυφικού, είχες ξαναφορέσει νυφικό για φωτογραφίσεις, αλλά η στιγμή που φόρεσες το δικό σου παραμυθένιο νυφικό, με τις φίλες σου κοντά σου, είμαι σίγουρη πως ήταν ξεχωριστή. Πώς αισθάνθηκες; Ποιες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό σου;

«Αισθανόμουν ότι έλαμπα από ευτυχία! Η μαμά μου και η αδερφή μου, αλλά και οι φίλες μου, που ήταν εκεί σε όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας, είχαν συγκινηθεί πολύ. Εγώ ανυπομονούσα να φτάσω στην εκκλησία και να με δει ο Σάκης!»

Μικρούλα ήσουν από εκείνα τα κοριτσάκια που ονειρεύονταν πάντα το παραμύθι: «Μια πριγκίπισσα, ένας πρίγκιπας και πολλά παιδιά»;

«Δε θα το έλεγα… περισσότερο σκεφτόμουν το μέλλον μου, τις επαγγελματικές μου φιλοδοξίες, ήμουν πάρα πολύ εστιασμένη στο να κάνω καριέρα και να πετύχω τους στόχους μου. Όταν εμφανίστηκε ο Σάκης στη ζωή μου, οι προτεραιότητές μου άλλαξαν, έβαλα στο μυαλό μου την οικογένεια και άρχισα να ονειρεύομαι μια κοινή ζωή μαζί του. Πιστεύω, πια, πως όταν γνωρίζεις τον άντρα που θα παντρευτείς, το ξέρεις από την αρχή. Είναι σαν όλα τα κομμάτια του παζλ να δένουν μεταξύ τους σωστά…»

Τώρα που έζησες τη μαγεία του γάμου, ποια συμβουλή θα έδινες στα κορίτσια που ετοιμάζονται να παντρευτούν;

«Εκείνη την ημέρα να απολαύσουν τη στιγμή τους, με τον αγαπημένο τους και τους φίλους τους, χωρίς να σκεφτούν λεπτό αν είναι όλα οργανωμένα τέλεια»

Η τέλεια πρόταση γάμου με 3 λέξεις: «Έκπληξη, ρομαντική, αληθινά λόγια»

Πώς είναι ο τέλειος γαμπρός;

«Τρισευτυχισμένος, συγκινημένος, ψύχραιμος για να συνεφέρει τη νύφη, αν τύχει κάτι δύσκολο (γέλια), ε, και λίγο χορευταράς βοηθάει!», εξομολογείται η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό Yes I do.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου