Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Κωνσταντίνα Κλαψινού: «Όλοι μας ενδιαφερόμαστε εάν η σειρά πάει καλά»

Φέτος την απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ «Όσο έχω εσένα».

Η Κωνσταντίνα Κλαψινού μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της για το ρόλο της αλλά και για το παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης,

«Ήταν ένας ρόλος που με ιντρίγκαρε αρκετά. Ήταν μια πρόκληση και ήθελα να κάνω έναν ρόλο που δεν είναι το κλασικό καλό κορίτσι. Η Κλειώ είναι μια κοπέλα που αρχικά τη βλέπουμε πολύ συμφεροντολόγα. Ξαφνικά όμως έρχεται σε σύγκρουση με τον εαυτό της και μπορεί αργότερα να τη δούμε και να ερωτευτεί πραγματικά»

Είναι ανάμεσα σε δύο άνδρες, τον Αλκή (Νικόλα Μπράβο) και τον Γεώργιο (Δημήτρη Κουρούμπαλη); 

«Δεν είναι ανάμεσα σε κανέναν. Απλά ασχολείται με δύο άνδρες από εγωισμό και συμφέρον. Μ' έναν από τους δύο όμως θα συνειδητοποιήσει ότι έχει αληθινά συναισθήματα»

Δηλαδή η Κλειώ ερωτεύεται; 

«Μέχρι στιγμής δεν δείχνει κάτι τέτοιο, αλλά επειδή ο ρόλος έχει πολύ μεγάλες ανατροπές, εγώ ως Κωνσταντίνα το περιμένω»

Έχετε κοινά στοιχεία με την ηρωίδα;

«Δεν έχω πολλά Είναι ίσως ένας ρόλος κόντρα για μένα. Είμαι πολύ ανεξάρτητη και αυτάρκης, πολύ ρεαλίστρια, σαν την Κλειώ και δεν πετάω στα σύννεφα»

Νούμερα τηλεθέασης. Τα παρακολουθείτε, σας ενδιαφέρουν; 

«Ξέραμε ότι ξεκινάμε πρώτη φορά μυθοπλασία σ' ένα κανάλι που δεν φημίζεται για αυτό. Αυτομάτως αν είσαι λογικός, δεν πετάς στα σύννεφα ότι ξαφνικά όλοι θα γυρίσουν το τηλεκοντρόλ σ' ένα κανάλι που δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν σίριαλ Κοιτάζω τα νούμερα από την άποψη ότι είμαστε επαγγελματίες, ζούμε απ' αυτό και ξέρουμε πολύ καλά ότι και η παραγωγή και τα κανάλια δεν είναι ιδρύματα. Όλοι μας ενδιαφερόμαστε εάν η σειρά πάει καλά. Ο ΣΚΑΪ στηρίζει το συγκεκριμένο προϊόν, δεν έχει τη νοοτροπία άλλων καναλιών που έχω συνεργαστεί, όπου υπήρχε το αίσθημα του πανικού. Αυτός ο πανικός δεν υπάρχει στον ΣΚΑΙ, υπάρχει στήριξη, ωραίο κλίμα και αυτό πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα ανταμείψει το κανάλι», λέει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου