Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Κωνσταντίνος Ασπιώτης: Μιλά για τη συμμετοχή του στη σειρά «Ου φονεύσεις»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης συνεργάζεται με τον Πάνο Κοκκινόπουλο, καθώς πριν από τρία χρόνια είχε συμμετάσχει σε επεισόδιο της σειράς «10η εντολή».

Ο ηθοποιός μιλώντας στο mytv αποκαλύπτει τα κριτήρια με τα οποία επιλέγει μία συνεργασία. «Το αποτέλεσμα σε μία δουλειά, δεν είναι ποτέ σίγουρο. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση υπήρχε η προοπτική να είναι σίγουρο. Εγώ επιλέγω κάτι κυρίως για τους συνεργάτες και το σενάριο. Εδώ είχαμε ένα πολύ καλό σενάριο και πολύ καλούς συνεργάτες, οπότε δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας ή αμφιβολίας και γι' αυτό και δέχτηκα αμέσως».

Στη συνέχεια ο ίδιος εκμυστηρεύεται πως το κλίμα που υπήρχε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων ήταν πολύ καλό, σχεδόν οικογενειακό.

«Όλοι γνωριζόμασταν από παλιά και η ομάδα είναι δεμένη. Με την Ευγενία Δημητρόπουλου που παίζουμε στο επεισόδιο «Τυχερός», ήμασταν μαζί και την προηγούμενη φορά και είχαμε συνεργαστεί και τότε με το συγκεκριμένο συνεργείο. Επίσης, έχουμε δουλέψει και στο θέατρο, όποτε ήταν πολύ δικό μας  όλο αυτό».

Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης παραδέχεται πως τα θέματα που αγγίζει το σίριαλ είναι λεπτά και προσπαθεί και ο ίδιος να μην επηρεάζεται.

«Είναι λίγο ζοφερά τα θέματα που θίγει το σίριαλ, αλλά είμαστε ηθοποιοί και προσπαθούμε να έχουμε μία τεχνική διάθεση απέναντι σε όλα αυτά και να μην πέφτουμε πολύ ψυχολογικά. Ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο είναι και ο σκηνοθέτης, ο Χρήστος Γεωργίου, ο οποίος ξέρει να φτιάχνει ένα καλό κλίμα στο σετ».

Ακόμα ο ίδιος  αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την ιστορία που θα παρακολουθήσουμε την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με το σενάριο, βλέπουμε μία παρέα τριών φίλων, του Θάνου, του Αγγέλου και της Γιάννας, οι οποίοι ζουν σε αυτή την δύσκολη εποχή και δουλεύουν για την επιβίωση τους.

«Ο Θάνος και η Γιάννα είναι ζευγάρι. Εγώ υποδύομαι τον Άγγελο. Κάποια στιγμή εκείνος μαζί με τον Θάνο, ψάχνοντας να βρουν μία δουλειά, πηγαίνουν κάπου και στη διαδρομή της επιστροφής συμβαίνει ένα ατύχημα που αποδεικνύεται ότι είναι έγκλημα. Από εκεί και πέρα ξετυλίγεται η ιστορία. Είναι ένα ανατρεπτικό επεισόδιο», λέει ο ηθοποιός στο Mytv.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου