Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Κώστας Τσουρός: «Υπήρχε συνεργάτης με τον οποίο ήμασταν δίπλα και δεν λέγαμε ούτε καλημέρα» (βιντεο)

Μετά από δυο χρόνιας συνεργασίας με την Φαίη Σκορδά στο Πρωινό ο Κώστας Τσουρός αποχώρησε.

Η πρόταση από τον Alpha για να είναι στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, όπως ο ίδιος είπε ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή καθώς ο κύκλος του στον Ant1 ένιωθε πως είχε κλείσει.

Ο Κώστας Τσουρός μιλώντας στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου», αποκάλυψε πως τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε συνεργάτης με τον οποίο δεν έλεγαν ούτε «καλημέρα».

«Ναι μεν ήμουν έξι χρόνια στον ΑΝΤ1 και τον θεωρούσα σπίτι μου και οικογένεια μου, αλλά ήρθε η πρόταση από τον Alpha, νομίζω ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ο κύκλος στο πρωινό που ήμουν είχε κλείσει και αποφάσισα να πάω στον Alpha», είπε και συνέχισε: «Από ένα σημείο και μετά δεν ξυπνούσα με την ίδια χαρά που ξυπνούσα πριν για να πάω στη δουλειά και ήταν και αυτός ένας από τους λόγους που αποφάσισα κιόλας να μην συνεχίσω στο Πρωινό, ανέφερε ο δημοσιογράφος ενώ αποκάλυψε:

«Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε συνεργάτης με τον οποίο ήμασταν δίπλα και δεν λέγαμε ούτε καλημέρα. Το λέω με στεναχώρια αυτό γιατί δεν είναι και ότι πιο εύκολο κάθε μέρα να βρίσκεσαι σε μια εκπομπή και με τον διπλανό σου να μην λες ούτε καλημέρα».

Δείτε όλα όσα είπε και για τις σχέσεις του Αντώνη Κανάκη με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο σχετικό απόσπασμα που ακολουθεί



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου