Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: Νέο χειρουργείο μετά το τροχαίο στην Πανόρμου (βιντεο)

Έχουν περάσει σχεδόν δυο εβδομάδες μετά το τροχαίο που είχε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης στην Πανόρμου. 

Ο γνωστός ηθοποιός υποβλήθηκε σήμερα Δευτέρα (05.11.2018) σε νέα χειρουργική επέμβαση και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα για να πάρει εξιτήριο.

Η εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης πήγε καλά, δήλωσε ο πατέρας του Παναγιώτης στο newsit.gr. «Όπως μας είπε και ο γιατρός, θεωρώ ότι πήγε καλά.

Δεν ξέρω αν θα χρειαστεί να ξανά μπει στο χειρουργείο, δεν νομίζω» τόνισε ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης.

Ο γνωστός ηθοποιός αναμένεται τις επόμενες μέρες να πάρει εξιτήριο. Αυτό θα γίνει «λογικά μέσα στη βδομάδα γιατί δεν θα κάτσει πολύ. Μετά πρέπει να κάνει φυσικοθεραπείες», σημείωσε ο πατέρας του.

Ακούστε τι δήλωσε ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης



Στις 24 Οκτωβρίου το μεσημέρι ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης έπεσε θύμα τροχαίου στην Πανόρμου. Ο ηθοποιός ήταν στην μηχανή του όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο που ήταν μπροστά του φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του. Στο σημείο είχε νερά από το πότισμα που είχε κάνει ο δήμος στα φυτά που υπάρχουν δεξιά και αριστερά του δρόμου. Όπως είπε ο ηθοποιός δεν έτρεχε και ευτυχώς φορούσε το κράνος του.

Από τη πτώση, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης είχε υποστεί αιματώματα στα πόδια και οι γιατροί στο ΚΑΤ χρειάστηκε να περιμένουν να υποχωρήσουν ώστε να τον εγχειρίσουν και στα δυο πόδια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου