Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Λουκία Παπαδάκη: «Θαυμάζω τις γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους»

Στην ολοκαίνουργια κωμική σειρά «Ελεύθερη σχέση» του Οpen που προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 22:00, πρωταγωνιστεί η Λουκία Παπαδάκη.

Η ηθοποιός μιλάει για τον ρόλο της Φωφώς που υποδύεται, για τις γυναίκες που θαυμάζει και για την επιλογή της να ζει στην εξοχή.

-Η Φωφώ αποφάσισε ν' ακολουθήσει την ηλικία της καρδιάς της;

«Είναι μια καλοζωισμένη και καλοστεκούμενη γυναίκα, θέλει να λειτουργήσει από μέσα προς τα έξω. Αυτή είναι και η σπίθα της».

-Λειτουργείτε μέσα από τον εαυτό σας;

«Δεν είναι μία τρελέγκω νεάζουσα. Έχει αποδεχτεί ότι είναι ωραίο να μεγαλώνεις, όπως κι εγώ. Και τότε, ειλικρινά, μεγαλώνεις όμορφα».

-Βιώνουν μια κρίσιμη καμπή στο γάμο τους η Φωφώ και ο Νίκος;

«Είναι μαζί από φοιτητές. Μεγάλωσαν και εξελίχτηκαν μαζί. Πολλές φορές, η εξέλιξη δεν είναι παράλληλη. Είναι και διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Νίκος είναι ένας οργανωμένος, γλυκός και ήσυχος άνθρωπος. Η Φωφώ θέλει να πετάξει».

-Ο Χοσέ - Βαγγέλης Αλεξανδρής στη ζωή της. Θα είναι έρωτας ή απλή εμπειρία;

«Για τη Φωφώ είναι πολλά. Είναι η γοητεία που ασκεί σ' ένα νεότερο και γοητευτικό άντρα. Περιπετειώδης και όχι ιδιαίτερα αγγελικός, όπως θα δούμε στη συνέχεια. Βεβαίως την έχει ερωτευτεί. Για τη Φωφώ είναι το πέταγμα της. Το νέο φως. Η δεύτερη ευκαιρία».

-Ποιες γυναίκες θαυμάζετε;

«Αυτές που αγαπούν τον εαυτό τους. Όχι γιατί έτσι ξεκίνησαν, αλλά γιατί έτσι έμαθαν. Μέσα από οδύνη και πολλή δουλειά. Δεν είναι εύκολο να αγαπάμε τον εαυτό μας. Νομίζουμε. Οι γυναίκες που δεν φοβούνται να τολμήσουν, που δεν φοβούνται να πετάξουν. Οι γυναίκες που μεγαλώνουν παιδιά. Οι γυναίκες που πέφτουν και σηκώνονται κάθε μέρα. Όσες αναζητούν αυτό που τους αξίζει. Χωρίς εκπτώσεις. Αλλιώς, μόνη μου, με το καπέλο μου!».

-Συνειδητή επιλογή να ζείτε στην εξοχή;

«Απόλυτα. Στην εξοχή της Ραφήνας. Με τα προβατάκια, τα πουλάκια μας. Δεν είναι μόνο τρόπος ζωής, αλλά και σκέψης. Είμαι χειμερινή κολυμβήτρια. Η θάλασσα είναι το σημείο απ' όπου προερχόμαστε. Είναι μια συμπαντική σχέση», λέει στον Τηλεθεατή.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου