Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Μαρία Κωνσταντάκη: Έχει κοινά χαρακτηριστικά με την ηρωίδα της στη σειρά «Όσο έχω εσένα»;

Η Μαρία Κωνσταντάκη μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Όσο έχω εσένα» και εξομολογήθηκε αν έχει χαρακτηριστικά

Μίλησέ μας για τη συνεργασία σου στη σειρά «Όσο Έχω εσένα»...

Χάρηκα πολύ όταν «έκλεισα» αυτή τη δουλειά γιατί ξαναβρήκα ανθρώπους που εκτιμώ και υπάρχει μια ποιότητα στη δουλειά τους, παρόλο αού νομίζω ότι δεν υπάρχει κάποιος από αυτούς με τους οποίους έχω συνεργαστεί και να μπορώ να πω το αντίθετο. Έχω υπάρξει τυχερή στο επίπεδο της δουλειάς.

Έχεις φτάσει στα όρια σου δεδομένου ότι μοιράζεις τον χρόνο σου ανάμεσα στα γυρίσματα της σειράς και στις πρόβες της παράστασης; Δεν σου κρύβω ότι είναι τέλη Οκτωβρίου και είμαι ήδη κουρασμένη, αλλά σ' αυτό φταίει το γεγονός ότι τα δύο τελευταία καλοκαίρια δεν έκανα διακοπές γιατί ήμουν περιοδεία. (Γελάει.)

Τι χαρακτήρας είναι η Νάνσυ;

Η Νάνσυ είναι ένα κορίτσι που δεν σκέφτεται και πολύ τα πράγματα. Είναι ένα εξωστρεφές πλάσμα και πολύ φωτεινό. Υπάρχουν στοιχεία της Νάνσυς που μου αρέσουν πάρα πολύ, όπως ότι πάει από λουλούδι σε λουλούδι και δεν τρώει κολλήματα. Ακόμα και ο Αχιλλέας, δηλαδή, είναι ένα προσωπικό της στοίχημα. Μετά μπορεί να βρει ένα καινούργιο «παιχνίδι», μπορεί και όχι. Δεν τα βιώνει όλα τόσο δραματικά ή και όταν τύχει να τα βιώσει είναι μέσα σ' ένα πλαίσιο μίας drama queen ή ενός ρόλου.

Υπάρχουν κοινά στοιχεία με εσένα;

Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, γιατί τα δικά μου εκφραστικά μέσα χρησιμοποιώ. Το ωραίο με το να είσαι ηθοποιός είναι ότι μπορείς να πεις τις ιστορίες με υπερβολή. Ως Μαρία, δεν είμαι ούτε τόσο drama queen, ούτε τόσο «ελαφριά». Όμως, μου δίνεται η ευκαιρία με μία μεγάλη ασφάλεια να κάνω ό,τι δεν μπορώ στην πραγματική μου ζωή και αυτό το βρίσκω αρκετά γοητευτικό.

Πηγή: Mytv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου