Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Μαρία Χάνου: «Δεν θα άντεχα να ζω στο κέντρο της Αθήνας»

Η Μαρία Χάνου αποκαλύπτει μικρά μυστικά για να τη γνωρίσουμε καλύτερα.


«Μεγάλωσα στην Καλλιθέα και μένω ακόμα στην Καλλιθέα! Αυτό που μου αρέσει από τη γειτονιά μου είναι που έχει ησυχία. Δεν μου αρέσει όμως που μου κάνουν παράπονα για τον σκύλο μου.

Δεν θα άντεχα να ζω στο κέντρο της Αθήνας, γιατί μου αρέσουν οι γειτονιές στα προάστια. Το πιο νόστιμο πρωινό το έφαγα στο χωριό μου και ήταν αβγόψωμο με μέλι. Κυριακή στην Αθήνα σημαίνει λίγο παραπάνω ύπνο, εργασία και χαρά. Το σημείο της πόλης που με εμπνέει να φωτογραφίσω είναι το Μεταξουργείο.

Βγαίνω ελάχιστα, οπότε όταν το κάνω επιλέγω διαφορετικά μέρη. Οι περιοχές που κινούμαι καθημερινά είναι το κέντρο της Αθήνας, που πολλές φορές δεν έχει καθόλου πλάκα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Αθήνας είναι οι κινηματογράφοι της. Όταν θέλω να χορέψω, πηγαίνω με τους φίλους μου σε κάποια συναυλία.

Οι καλύτερες αναμνήσεις μου έρχονται όταν περνάω από τον δρόμο του σπιτιού μου, γιατί εκεί μεγάλωσα. Την πόλη θα την περιέγραφα με 6 λέξεις:  «ιστορική», «όμορφη»,  «άσχημη», «θορυβώδης»,  «μελαγχολική», «τρελοκομείο». Ένα  τραγούδι  που ταιριάζει  στην Αθήνα  είναι  το Παράξενη Πόλη, από τις Τρύπες».

Πηγή: Down Town

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου