Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Δε θα με άντεχα ως πεθερά»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μιλά για την επιτυχία της σειράς του Alpha «Tο σόι σου» που «σκίζει» και φέτος στους πίνακες τηλεθέασης.

Υποδύεται την Αλεξάνδρα Τριανταφύλλου, μια τρομερή σύζυγο, μητέρα και πεθερά. Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε γιατί το «Σόι σου» έχει αγαπηθεί τόσο πολύ.

«Μα, είναι ποιοτική τηλεόραση» λέει αρχικά στην Espresso και συμπληρώνει: «Ο κόσμος ταυτίζεται με τα μέλη των δύο οικογενειών, γιατί μοιάζουν με τις δικές τους. Οικεία πρόσωπα! Κάθε κύκλος είναι 60 επεισόδια γεμάτα χαρά. Σήμερα, δυστυχώς, βρισκόμαστε σε μια εμπόλεμη οικονομική κατάσταση εν καιρώ ειρήνης. Ευτυχώς που μέσα στα δύσκολα αυτά χρόνια δουλεύω σε αυτό το σίριαλ και νιώθω ότι επέλεξα μια οικογένεια που μου πάει πολύ. Κι αυτό είναι το οξύμωρο, γιατί τους συγγενείς δεν τους επιλέγεις, είναι δεδομένοι» αναφέρει.

Η κυρία Παπακωνσταντίνου κάνει ειδική αναφορά στην ηρωίδα της, η οποία είναι πολύ αγαπητή στον κόσμο - και η ίδια δεν καταλαβαίνει το γιατί... «Απορώ πολλές φορές που με πιάνουν στον δρόμο οι τηλεθεατές και μου λένε για την Αλεξάνδρα, έναν αρνητικό τύπο, πόσο αστεία είναι... Εγώ, αν την είχα πεθερά, δεν θα την άντεχα λεπτό! Είναι θεότρελη! Αλλά υπάρχει και αυτός ο τύπος ανθρώπου στην κοινωνία μας. Αρα, τους είναι οικείος» καταλήγει.

Στο παρελθόν έχει δουλέψει σε κορυφαίες παραγωγές του Mega, πώς σχολιάζει το «μαύρο» στο κανάλι; «Με θλίβει το γεγονός, αλλά δεν είναι η μοναδική επιχείρηση που έχει κλείσει μέσα στην κρίση» λέει.

«Δυστυχώς, σχεδόν όλη η ελληνική κοινωνία στο ίδιο καζάνι βράζει. Οταν δουλεύεις και παράγεις, πρέπει να πληρώνεσαι. Δεν καταλαβαίνω τη λογική τού να εργαστώ και να μην πληρωθώ στο τέλος. Οι πιο τυχεροί πλέον εργαζόμαστε διπλάσια, αλλά με μικρότερες απολαβές. Αυτό είναι το σκηνικό».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου