Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Nomads 2: Λεκτικό επεισόδιο μεταξύ Σπαλιάρα-Βασιλόπουλου και ξέσπασμα του Μισθοφόρου:«Είναι ανήθικο» (βιντεο)

Φωτιά πήραν οι αντίπαλοι, Εισβολείς και Επίλεκτοι μετά το τέλος του αγώνα επικράτειας. 

Για την ιστορία, να πούμε ότι νικητές, μετά από έναν σκληρό αγώνα, αναδείχθηκαν οι Επίλεκτοι. Η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια των ματς και ειδικά σε εκείνο που ήταν αντιμέτωποι ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Χρήστος Βασιλόπουλος, ο ένας προκαλούσε τον άλλον. Τα αίματα άναψαν όμως δεν συνέβη κάποιο επεισόδιο εκείνη την ώρα. Αργότερα όμως, ενώπιον του Σάββα Πούμπουρα, οι μπηχτές και ο εκνευρισμός έδωσαν και πήραν.

Πιο συγκεκριμένα, το όλο θέμα ξεκίνησε ο Κώστα Αναγνωστόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην ανήθικη, όπως είπε, στρατηγική που χρησιμοποιούν οι Επίλεκτοι την ώρα των ματς, φωνάζοντας στους αντιπάλους τους υποτιμητικά σχόλια.

Τότε επενέβη ο Γιάννης Σπαλιάρας ενισχύοντας την άποψη του συμπαίκτη του, κάνοντας λόγο και εκείνος για κακή συμπεριφορά των αντιπάλων του. Μόνο που ο Χρήστος Βασιλόπουλος είχε έτοιμη την απάντησή του προς Κώστα και -ειδικά- Γιάννη θυμίζοντάς του πως και εκείνος φώναζε στο μεταξύ τους ματς "σε έχω, σε έχω". Κάπου εκεί, τα πνεύματα εντάθηκαν με τις μπηχτές και τον θυμό να πρωταγωνιστούν στην όλη κουβέντα που παραλίγο να εξελιχθεί σε καβγά.

Δείτε το παρακάτω βίντεο...



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου