Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Ποτέ δεν θα έκανα μια σχέση για να μη μείνω μόνη μου»


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε συνέντευξή της μίλησε για την προσωπική της ζωή.


Στην προσωπική σου ζωή πώς είσαι;

Ήρεμη. Δεν θα έλεγα ότι είναι ένα κομμάτι στο οποίο εστιάζω ιδιαιτέρως αυτή την περίοδο, αλλά είμαι καλά.

Αλήθεια είναι ότι δεν θέλει να έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο;

Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα πω «αχ, τώρα δεν θέλω σχέση». Είμαι ανοιχτή γενικότερα στη ζωή, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Οπότε, τέτοιου είδους περιορισμούς δεν τους βάζω. Αν έρθει στη ζωή μου ένας άνθρωπος ο οποίος θα είναι κατάλληλος για μια σχέση, γιατί όχι; Γιατί να μην την κάνω; Δεν καταλαβαίνω τι είναι το «δεν θέλω σχέση». Αν γνωρίσεις τον άνθρωπο της ζωής σου σήμερα ή την επόμενη ώρα τι θα γίνει; Δεν ξέρεις.

Είσαι με κάποιον;

Όχι, δεν είμαι.

Αν ήσουν, θα το έλεγε;

Αν ένιωθα την ασφάλεια να το επικοινωνήσω -που γενικά δεν τα επικοινωνώ εγώ αυτά, όπως ξέρεις-, ενδεχομένως να έλεγα κάτι πιο διπλωματικό και να μη σου έλεγα τόσο κοφτά ότι δεν είμαι με κάποιον.

Είσαι καλά μόνη σου; Νιώθεις ασφάλεια;

Φυσικά και είμαι πολύ καλά μόνη μου και με τρομερή ασφά­λεια. Αν δεν είμαστε καλά μόνοι μας, τότε δεν θα είμαστε καλά με κανέναν. Το να είμαι ασφαλής δεν εξαρτάται από το αν θα είμαι με κάποιον. Αν περιμένω να είμαι καλά επειδή κάποιος θα είναι δίπλα μου, το έχω χάσει το παιχνίδι. Δεν εξαρτάται η ευτυχία μου από το αν είμαι σε μια σχέση ή όχι. Ειλικρινά, ποτέ δεν θα έκανα μια σχέση για να μη μείνω μόνη μου. Δεν με τρομάζει καθόλου.

Πηγή: Down Town

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου