Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφίες της γυναίκας του και της κόρης του (φωτο)

Κι όμως το αγόρι που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Nickelodeon, iCarly, παντρεύτηκε, έγινε μπαμπάς και πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Ο ίδιος και η σύζυγός του, υποδέχτηκαν την κόρη τους, τη Rosie Carolyn Kress τέσσερις ημέρες πριν τα Χριστούγεννα του 2017. Τα νέα της γέννησης της μικρούλας, τα είχε κάνει γνωστά ο ίδιος ο 26χρονος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πριν μερικές ώρες και με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του, ο Nathan Kress, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τη γυναίκα του London και την κόρη του σχολιάζοντας: «Η καλύτερη σύζυγός για εμένα. Η καλύτερη μαμά για τη Ro. Η καλύτερη φίλη για τον οποιονδήποτε. Ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο! Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου!».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 έχοντας κοντά του μόνος στενούς φίλους και συγγενείς ενώ από το μυστήριο δεν έλειπαν οι συμπρωταγωνίστριές του από το iCarly, Miranda Cosgrove και Jennette McCurdy.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery πoυ ακολουθεί, μαζί με μερικές ακόμη που δείχνουν πόσο τρυφερός μπαμπάς είναι ο νεαρός ηθοποιός!





πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου