Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Ο κύκλος δεν... έκλεισε για άλλοτε ζευγάρι της σόουμπιζ!


Έχουν περάσει τρία χρόνια από την ηµέρα που η Άννα Ζηρδέλη η οποία συµµετέχει στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ο διάσηµος Αλγερινός σέντερ φορ Ραφίκ Τζεμπούρ υπήρξαν ζευγάρι. Πριν από λίγες ηµέρες, µια κοινή τους έξοδος «φούντωσε» τις φήµες ότι η Αννα και ο Ραφίκ είναι και πάλι µαζί.


«Συναντήθηκαν έξω από τον χώρο της εκδήλωσης και µπήκαν µαζί µέσα. Υπήρχε οικειότητα µεταξύ τους. Ολο το βράδυ µιλούσαν, µονοπωλώντας ο ένας την παρέα του άλλου», µας εξηγεί άνθρωπος που παραβρέθηκε στο ίδιο event.

Το ζευγάρι χώρισε πολύ ξαφνικά και απρόσµενα. Αιτία ήταν η χιλιοµετρική απόσταση που δεν µπόρεσαν να ξεπεράσουν. Ο πρώην άσος των γηπέδων είχε πάρει µεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ της Κύπρου.

Η Αννα εργαζόταν στον ΑΝΤ1 και ο ελεύθερος χρόνος ήταν ελάχιστος. «∆εν έδειξαν την απαραίτητη υποµονή, στρεσαρίστηκαν πολύ και αποφάσισαν να χωρίσουν», µας εξηγεί άνθρωπος από το περιβάλλον τους. Παρά την πολύ καλή χηµεία που φαινόταν να έχουν µεταξύ τους και τη µεγάλη εκτίµηση που τρέφει ο ένας για τον άλλον, δεν υπάρχει επανασύνδεση.

«∆εν έχει κλείσει ο κύκλος αυτής της σχέσης. Η Αννα και ο Ραφίκ αγαπιούνται πολύ, όµως είναι και οι δύο απορροφηµένοι µε τις δουλειές τους. Πάντα όταν βρίσκονται διαπιστώνουµε ότι υπάρχει χηµεία µεταξύ τους», µας εξηγεί ο ίδιος άνθρωπος.

Το άλλοτε ερωτευµένο ζευγάρι κρατά σιγή ιχθύος και δεν αποκαλύπτει ούτε αν συµβαίνει κάτι µεταξύ τους, αλλά ούτε αν υπάρχει πρόθεση. Ο Ραφίκ Τζεµπούρ έχει πια µετακοµίσει στην Αθήνα και ασχολείται µε τις επενδύσεις, ενώ το µεγάλο του όνειρο είναι να αναλάβει κάποια ακαδηµία ποδοσφαίρου. Ζει πολύ ήρεµα και η προσωπική του ζωή είναι ακόµη «ανοιχτή». Η παρουσιάστρια, από την άλλη, συµµετέχει στην εκποµπή της Φαίης Σκορδά και οι συνεντεύξεις της κάνουν αίσθηση στους τηλεθεατές.

Παράλληλα δεν έχει παρατήσει το θεατρικό της όνειρο -συµµετέχει σε θεατρικές οµάδες- και παρά τη µεγάλη κούραση, σύμφωνα με τη Realnews, το απολαµβάνει.

Επίσης, δεν έχει σταµατήσει να ασχολείται µε την οικογενειακή κατασκευαστική επιχείρηση, έχοντας την εποπτεία των έργων που αναλαµβάνει. Ηθοποιός, παρουσιάστρια, επιχειρηµατίας αλλά πάνω απ’ όλα µια πολύ όµορφη γυναίκα, την οποία, όπως όλα δείχνουν, ο διάσηµος πρώην ποδοσφαιριστής εκτιµά βαθύτατα. Κανείς δεν γνωρίζει εάν η Αννα και ο Ραφίκ θα είναι ξανά µαζί, όµως έχουν καταφέρει να έχουν µια εξαιρετική σχέση. Ο σεβασµός και η ουσιαστική αγάπη θα τους ενώνουν για πάντα!



πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου