Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Οικονομόπουλος-Αραβανή: Επέτειος κάτω από την ίδια στέγη

Κάτω από την ίδια στέγη θα γιορτάσουν ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή την πρώτη επέτειο της σχέσης τους, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να προχωρήσει στο πρώτο µεγάλο βήµα, αυτό της συµβίωσης.

Ο δηµοφιλής τραγουδιστής και η παρουσιάστρια είδαν ότι ο δεσµός τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και θεώρησαν ότι δεν υπήρχε λόγος να περιµένουν.

«Εύκολη η συγκατοίκηση!», δήλωσε πρόσφατα η Ευαγγελία, αποκλείοντας, ωστόσο, προς το παρόν το ενδεχόµενο του γάµου και διαψεύδοντας τα σχετικά σενάρια που ακούγονταν όλο το καλοκαίρι. Βέβαια, κανείς δεν ξεχνά τη δήλωση του συντρόφου της, ο οποίος έχει µιλήσει για δηµιουργία οικογένειας, όταν οι συνθήκες αποδειχθούν κατάλληλες: «Είναι το απωθηµένο µου να κάνω κόρη», έχει πει χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονοµόπουλος.

Το µοντέλο και παρουσιάστρια του «Project runway» είναι µια παραδοσιακή γυναίκα, που λατρεύει τη µαγειρική, παρόλο που δεν έχει τον χρόνο να µπαίνει καθηµερινά στην κουζίνα. Η λεπτοµέρεια που πρόσφατα φρόντισε να γίνει γνωστή είναι ότι ο τραγουδιστής δεν έχει ιδέα από µαγειρική. «∆εν ξέρει να µαγειρεύει ο Νίκος», είπε, ενώ συµπλήρωσε ότι ο αγαπηµένος της είναι σε διατροφή έξι από τις επτά ηµέρες της εβδοµάδας: «Τρώµε delivery, αλλά δεν το κάνουµε συχνά. Θα το κάνουµε µία φορά την εβδοµάδα, συνήθως την Κυριακή, που είναι free day από άποψη διατροφής».

Μια αγαπηµένη ασχολία και των δύο είναι τα ψώνια στο σούπερ µάρκετ, όπου τους «συλλαµβάνει» ο φακός κατά καιρούς. Ο Νίκος και η Ευαγγελία, σύμφωνα με τη Realnews, αν και µετρούν πολλά χρόνια γνωριµίας, τον Νοέµβριο του 2017 έδωσαν άλλη τροπή στη σχέση τους και έγιναν ζευγάρι. Εκείνη δηλώνει στο περιβάλλον της ότι έχουν µια φυσιολογική σχέση. Οσο και αν το επαγγελµατικό πρόγραµµα και των δύο είναι αρκετά απαιτητικό, καθώς η Ευαγγελία έχει αναλάβει τα ηνία του τηλεοπτικού project µόδας στο κανάλι Open, ενώ ο Νίκος εµφανίζεται στο «Κέντρο Αθηνών».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου