Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Όργια με ναρκωτικά και μικρά κορίτσια από ιδιοκτήτη εταιρείας αθλητικής ένδυσης και μεγαλογιατρό

Κύκλωμα εκμετάλλευσης νεαρών κοριτσιών, τα οποία εξωθούν μέσω απειλών και χρήσης ναρκωτικών, στη συμμετοχή σε ομαδικά όργια, έχουν δημιουργήσει ιδιοκτήτης γνωστής εταιρείας αθλητικής ένδυσης και κορυφαίος γιατρός.

Με πρόσχημα την επαγγελματική άνοδο των ανυποψίαστων μοντέλων, οι δυο τους φέρονται -σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες δύο τουλάχιστον γυναικών- να τις υποχρεώνουν σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, ώστε να κάμψουν τις αντιδράσεις τους και στη συνέχεια να τις οδηγούν σε κλαμπ ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων, στον Πειραιά. Εκεί, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας αθλητικής ένδυσης διοργανώνει όργια με τη συμμετοχή νεαρών κοριτσιών και του γιατρού, ο οποίος έχει φτάσει στο σημείο να «προσφέρει» ακόμα και τη σύζυγό του.

Το σκάνδαλο έχει ήδη πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και προκάλεσε άμεσα την παρέμβαση των αρχών, καθώς οι καταγγελίες είναι συγκεκριμένες και συνοδεύονται με στοιχεία, ικανά να «δέσουν» και να οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης και τον ιδιοκτήτη της εταιρείας αθλητικής ένδυσης, αλλά και τον κορυφαίο γιατρό.

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες τις επόμενες ημέρες, καθώς μετά τις πρώτες καταγγελίες αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των νεαρών κοριτσιών που αποφασίζουν να «σπάσουν» τη σιωπή τους, μη υποκύπτοντας πλέον στους εκβιασμούς των δύο αντρών και όσων ακόμη συμμετέχουν στο βρώμικο κύκλωμα της εξώθησής τους στην πορνεία. Γιατί περί τούτου πρόκειται, αν τελικά αληθεύουν και οι φήμες πως πίσω από τα ανώμαλα σχέδια των δύο αντρών έχει στηθεί ένα ολόκληρο κύκλωμα εκμετάλλευσης κοριτσιών, ακόμη και ανηλίκων. Και αυτό είναι που πλέον διερευνά η ελληνική αστυνομία υπό άκρα μυστικότητα, έχοντας ανοίξει εδώ και αρκετές ημέρες ο κύκλος των καταθέσεων.

Μια υπόθεση που μόλις οι έρευνες ολοκληρωθούν και απαγγελθούν οι κατηγορίες θα συγκλονίσει το πανελλήνιο…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου