Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Πάνος Βλάχος: «Η Ιωάννα είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο»

Για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πάνος Βλάχος

Σε αγχώνει να μιλάς για να προσωπικά σου;

«Όχι. Απλά κάποιες φορές νιώθω ότι υπάρχει ένας εξευτελισμός, αυτό το «δώσε, κόσμε».

Θεωρείς ότι αν μιλήσεις για τη σχέση σου, την «πουλάς»;

«Όχι, αλλά επειδή για εμένα είναι πολύ ιερή η προσωπική μου ζωή, αισθάνομαι ότι έτσι την προστατεύω. Δεν είναι «μία σχέση», για εμένα είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Σκέφτομαι ότι μπορείς να είσαι ενδιαφέρουσα προσωπικότητα χωρίς να προβάλλεις τη ζωή σου.»

Δεν νομίζω πως έχεις προβάλει τη ζωή σου.

«Όχι, δεν την έχω, απλά είμαι λίγο ευαίσθητος ως άνθρωπος και δεν μπορώ να το διαχειριστώ όταν περνούν προσωπικά πράγματα στο προσκήνιο, ακριβώς επειδή για εμένα είναι κάτι πολύ σημαντικό.»

Άρα σε ενοχλεί που γράφουν ότι έχεις χωρίσει…

«Εδώ και πάρα πολύ καιρό δεν διαβάζω τι γράφουν, όπως σου είπα νωρίτερα.»

Φαντάζομαι, όμως, πως τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα σού έχουν μεταφερθεί.

«Ναι, μου τα λένε φίλοι μου και τους ζητάω να μη μου τα λένε. Έκανα μεγάλο αγώνα για να προσπαθήσω να φτιάξω έναν άνθρωπο που να μη φοβάται. Όταν χτίζω έναν εαυτό που ξέρει τι του συμβαίνει, δεν θέλω να με κλονίσει τίποτα από αυτό το ψεύδος.»

Με την Ιωάννα είχατε ποτέ ανταγωνιστική σχέση επαγγελματικά;

«Ποτέ. Η Ιωάννα είναι εξαιρετικά ταλαντούχα και πιστεύω πολύ σε εκείνη. Και είναι και η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, τι να κάνουμε τώρα! Οφείλω πολλές πρεμιέρες που ήμουν καλός στην Ιωάννα. Την πρώτη μου πρεμιέρα στην Επίδαυρο την οφείλω στην Ιωάννα. Το ότι ήμουν –αν ήμουν– καλός στους Βάτραχους το οφείλω στην Ιωάννα. Και άλλα πολλά», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Omikron

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου