Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Παύλου για Χατζίδου: «Την είδα και ήξερα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου»

Όταν είδε την Ελένη Χατζίδου κατάλαβε πως ήταν η γυναίκα της ζωής του. 


Ο Ετεοκλής Παύλου μιλάει για την τραγουδίστρια με ενθουσιασμό και δεν κρύβει τον έρωτά του, αλλά και την επιθυμία του να κάνει μαζί της οικογένεια.

«Η Ελένη είναι δίπλα μου πάντα και την ευχαριστώ για όλα. Εγώ, από την άλλη, παίρνω ζωή από οτιδήποτε την ευχαριστεί. Τη θαυμάζω γιατί είναι ένας υπέροχος και πολύ αξιόλογος άνθρωπος.

Είμαι πολύ τυχερός που έχω μια γυναίκα σαν την Ελένη. Τι να σου πρωτοπώ. Με τράβηξαν τα πάντα πάνω της από την αρχή. Την είδα και ήξερα ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου» είπε στο people ο Ετεοκλής Παύλου και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας:

«Η οικογένεια μου άρεσε ως μια μακρινή ιδέα. Η Ελένη μου ξύπνησε την επιθυμία του να θέλω να κάνω παιδιά μαζί της. Θέλω να κάνω παιδιά με την Ελένη, δεν θέλω να κάνω γενικά. Θέλω να φτιάξω το δικό μου σπίτι, επειδή θα είναι μαζί με την Ελένη, όχι γενικά. Θέλω να τα κάνω όλα επειδή είμαστε εμείς. Και μαζί είμαστε ένα»

Οι δυο τους προσπαθούν να βρίσκουν χρόνο για να τον περνάνε μαζί. «Πάντα κοιτάμε να βρίσκουμε ελεύθερο χρόνο για εμάς. Ο καθένας έχει τις δουλειές του, αλλά δεν είναι το παν τα χρήματα, θέλουμε να έχουμε κυρίως τις στιγμές μας. Ο ένας στηρίζει τον άλλο όπου μπορεί. Σκεφτόμαστε να πορευτούμε μαζί κι επαγγελματικά, έχουμε κάτι στο μυαλό μας, το οποίο δεν μπορώ να αποκαλύψω ακόμη. Αυτό που ετοιμάζουμε περικλείει τους στόχους και τα όνειρα μας»

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου