Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Πηνελόπη Πλάκα: «Μα γιατί να πρέπει να είμαι ανορεκτική, κοκαλιάρα;»

Φέτος την απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του Ant1 «Πέτα τη φριτέζα» με τον Γιάννη Μπέζο και τον Φάνη Μουρατίδη.

Με αφορμή μια σ*ξι σκηνή στα πρώτα επεισόδια, οπού την είδαμε με μαγιό, η Πηνελόπη Πλάκα μίλησε για τα κιλά της και αν έχει μπει ποτέ στη διαδικασία να κάνει δίαιτα για κάποιο ρόλο.

Στα πρώτα επεισόδια του «Πέτα τη φριτέζα» είχες μια σέξι σκηνή με μαγιό. Έφαγες τίποτα την προηγούμενη μέρα;

«Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου. Δεν είμαι αδύνατη. Είμαι μια μεσογειακή γυναίκα και δεν θα βάλω τον εαυτό μου σε διαδικασία πείνας για να φαίνομαι στον φακό πιο λεπτή. Μου αρέσουν οι καμπύλες μου! Και δεν σου κρύβω ότι δέχτηκα σχόλια για τη συγκεκριμένη σκηνή. Μου έλεγαν: «Πω πω, πάχυνες». Μα γιατί να πρέπει να είμαι ανορεκτική, κοκαλιάρα; Εγώ αγαπώ το σώμα μου έτσι όπως είναι και θεωρώ ότι όλα τα κορίτσια πρέπει να κάνουν το ίδιο και να έχουν αυτοπεποίθηση»

Έκανες ποτέ αυστηρές δίαιτες προκειμένου να είσαι αδύνατη;

«Ασφαλώς και πέρασα από αυτό το τριπ, όπως και πολλά άλλα κορίτσια, ειδικά σε πιο τρυφερές και ευαίσθητες ηλικίες. Αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι αν ήμουν δέκα κιλά πιο αδύνατη θα ήμουν μια άλλη»

Έχει τύχει να πας σε μια οντισιόν και να σου ζητήσουν να αδυνατίσεις;

«Ναι, μου έχει συμβεί. Επρόκειτο για έναν ρόλο σε μια ταινία και ο σκηνοθέτης μού ζήτησε να χάσω πέντε κιλά. Το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί ήταν κομμάτι της δουλειάς μου», λέει η ηθοποιός στη Νέα Σελίδα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου