Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Πόλεμος για τα ριάλιτι περιπέτειας: Tο εξώδικο του Ατσούν στο Nomads και η πρώτη αντίδραση του ΑΝΤ1

Μπαρούτι... μυρίζει το μιντιακό τοπίο μετά την απόφαση του Τούρκου παραγωγού του Survivor να στείλει εξώδικο στον ΑΝΤ1 για το Nomads. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο εξώδικο που έστειλε η εταιρία παραγωγής Acun Media στο κανάλι του Αμαρουσίου, υπάρχουν πολλές αντιγραφές του Survivor στο παιχνίδι περιπέτειας που διαδραματίζεται αυτόν τον καιρό στη Μαδαγασκάρη. Οι "αντιγραφές" αυτές που αναφέρονται έχουν να κάνουν με τις ομάδες, τα χρώματτα που φέρουν οι παίκτες σε κάθε τους εμφάνιση, τις πίστες των αγωνισμάτων αλλά ακόμα και τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Λάδι... στη φωτιά φαίνεται να έριξε η απόφαση του ΑΝΤ1 να μπουν στο Nomads 2 οκτώ πρώην παίκτες του Survivor 1 και του Survivor 2. Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στη Μαδαγασκάρη ταξιδεύουν άμεσα οι Στέλιος Χανταμπάκης, Ορέστης Τσανγκ, Γιάννης Σπαλιάρας, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Μαριάννα Καλλέργη, Ντάρια Τουρόβνικ και Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Η πρώτη αντίδραση του ΑΝΤ1

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του ΑΝΤ1, οι οποίοι και μας μεταφέρουν για το θέμα: «Οι παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι δεν έχουν καμία νομική δέσμευση ή κάποια άλλου είδους δέσμευση άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος ή κάποια βάση σχετικά με το νόμιμο της συμμετοχής τους ή όχι. Επίσης, αναφορικά με το αν μοιάζει σε λιγότερα ή περισσότερα σημεία το Nomads με το Survivor, το Nomads έχει format owner τη βέλγικη εταιρία Karacol η οποία το έχει λανσάρει 15 χρόνια πριν και το έχει πουλήσει σε δεκάδες αγορές ανά τον κόσμο. Επιπλέον, στην τηλεοπτική αγορά παγκοσμίως υπάρχουν δεκάδες παραπλήσια concepts σχετικά με adventure realities».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου