Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Ποντάρει πολλά στο Fear Factor ο Αnt1!

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στον ΑΝΤ1 για το πρόγραμμα της καινούριας χρονιάς.

Αν και στο κανάλι του Αμαρουσίου είχαν αποφασίσει ότι τον Ιανουάριο του 2019 θα βγάλουν στον αέρα το «Βig Brother», τελικά φαίνεται, όπως αναφέρει το Τηλέραμα, πως βάζουν το ριάλιτι στο «ψυγείο» μέχρι τις αρχές της επόμενης σεζόν.

Αντί για τον «Μεγάλο Αδελφό», λοιπόν, μελετούν ένα άλλο ριάλιτι, με σκοπό να το βγάλουν στις αρχές της καινούριας χρονιάς. Ο λόγος για το «Fear Factor», στο οποίο οι διαγωνιζόμενοι, εκτός από αγωνίσματα σε δύσκολες πίστες, έχουν να αντιμετωπίσουν και σκληρές δοκιμασίες προκειμένου να κερδίσουν, όπως να φάνε ένα πιάτο με αράχνες, μέχρι και να καρφώσουν στα χέρια τους καρφιά, ενώ τους έχει ζητηθεί ακόμα και να κάνουν μπάνιο σε αίμα αγελάδας!

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις ακραίες δοκιμασίες στις οποίες έχουν υποβληθεί διαγωνιζόμενοι που τα τελευταία χρόνια επανήλθε με πιο light εκδοχή, την οποία και θέλουν να ακολουθήσουν στον ΑΝΤ1, για να αποφύγουν τη λαϊκή κατακραυγή, αλλά και τα πρόστιμα από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Ήδη, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στελέχη του σταθμού έχουν έρθει σε επαφή με την εταιρία παραγωγής στην Αργεντινή, όπου βρίσκονται κατάλληλα διαμορφωμένα στούντιο στα οποία γυρίζεται το ριάλιτι με τις δοκιμασίες τρόμου.

Αν λοιπόν στο κανάλι του Αμαρουσίου δεν αλλάξουν για ακόμα μία φορά τα σχέδια ,τους, τότε τον ερχόμενο Ιανουάριο το «Fear Factor» θα κάνει ντεμπούτο και στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, με σκοπό να... τρομάξει και τον αντίπαλο του, το «Survivor».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου