Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Πόπη Χατζηδημητρίου: Η τραγική απώλεια που τη στιγμάτισε, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η επιστροφή

Η Πόπη Χατζηδημητρίου που μεσουράνησε τη χρυσή εποχή της ιδιωτικής τηλεόρασης, επιστρέφει δυναμικά στα media, αυτή τη φορά από το μικρόφωνο του ραδιοφωνικού σταθμού Ελληνικός 93,2 fm, και μιλάει για όσα βίωσε όσο διάστημα ήταν απούσα από τη δημοσιότητα. 

«Συνέβησαν πολύ οριακά και σηµαντικά γεγονότα στη ζωή µου, απώλειες και αλλαγές, αλλά και κάποια θέµατα υγείας που σε αναγκάζουν να µείνεις εκτός χώρου, να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, να ηρεµήσεις. Εκανα πολύ µεγάλα ξεκαθαρίσµατα για εµένα. Η απώλεια της µητέρας µου µέσα σε µια στιγµή ήταν ένα γεγονός που µου προκάλεσε σοκ και µε έκανε να σκεφτώ πόσο πολύτιµη είναι η στιγµή, ο χρόνος, το τώρα, το να µην ξεχνιέσαι και να µη σε παίρνει η µπάλα της ζωής από κάτω. Την ίδια εποχή που “έφυγε” η µαµά Ευγενία, έφυγα από το ραδιόφωνο, άλλαξα σπίτι, χώρισα. Ηταν µια καµπή που την είχα ανάγκη. Μια στροφή στη ζωή µου που είχα πολλή ανάγκη για να ξαναβρώ το κέφι µου, τη χαρά µου. Εφυγα από το πατρικό µου στη Νέα Σµύρνη και πήγα στην εξοχή, στο εξοχικό µας, στον Σχοινιά. Ξυπνάω την ανατολή και βλέπω τη θάλασσα, έχω τις λεµονιές µου, τα ζώα µου. Το σοκ εκείνης της περιόδου µε έµαθε πως η στιγµή είναι τώρα, πως δεν υπάρχει “θα”» δήλωσε η ίδια στη Realnews.

Οι δύσκολες στιγµές, όµως, για την παρουσιάστρια δεν σταµάτησαν εκεί. Ενα σοβαρό πρόβληµα υγείας, που της παρουσιάστηκε ξαφνικά, τη βοήθησε να αναθεωρήσει ακόµα περισσότερο τα πράγµατα στη ζωή της: «Επαθα σηψαιµία από πέτρα στο νεφρό. Ηταν ο πρώτος κολικός και µέσα σε έξι ώρες ήµουν διασω-ληνωμένη στην εντατική. Εμεινα στο νοσοκομείο περισσότερο από έναν μήνα και για άλλη μια φορά επιβεβαίωσα μέσα μου πόσο πολύτιμο είναι το να είμαστε καλά εμείς και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την αξία που έχουν το “τώρα” και το “μαζί”».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου