Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

S*xting: 4 tips για να το κάνεις σωστά

S*xting: Νέος όρος και σημαντικός. 

Είναι δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και φυσικά αναπόσπαστο κομμάτι της σ*ξουαλικής μας ζωής.

Το ζήτημα βέβαια είναι να το κάνεις σωστά. Και πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά με τις σωστές συμβουλές. Για δες παρακάτω.

1. Πρώτα η συνάντηση: Κανόνας βασικός και απαράβατος. Δεν πρέπει να στείλεις οτιδήποτε σ*ξουαλικό-είτε είναι μήνυμα είτε είναι φωτογραφία-πριν γίνει η πρώτη συνάντηση. Γενικά στους άντρες δεν κάνει και την καλύτερη εντύπωση το συγκεκριμένο. Άσε που δεν υπάρχει περίπτωση να σε δουν για κάτι πιο σοβαρό.

2. Μη χρησιμοποιείς το s*xting ως... κυρίως πιάτο: Η αλήθεια είναι ότι αν το s*xting δεν είναι μία απλή... εισαγωγή για το πρόσωπο με πρόσωπο σ*ξ, τότε μάλλον κάτι πάει στραβά. Ενήλικη δεν είσαι στο κάτω κάτω; Κράτα το κινητό για την προθέρμανση, και τα υπόλοιπα τετ-α-τετ.

3. Eπικεντρώσου στα λόγια και όχι στις φωτογραφίες: Πώς να το κάνουμε βρε παιδί μου; Τα λόγια εξάπτουν τη φαντασία και δημιουργούν προσδοκίες. Όσο να πεις, δεν είναι το ίδιο με το να στείλεις φωτογραφίες. Άσε που είναι και μερικοί που αρκούνται σε αυτό και μόνο.

4. Μην κρατάς τίποτα στο κινητό σου: Ναι ξέρουμε ότι σου αρέσει αν τα έχεις κάπου πρόχειρα αυτά, και να χαζεύεις μηνυματάκια ή ακόμα και φωτογραφίες, αλλά καλό θα ήταν να μην τα κρατάς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις σε ποια χέρια θα καταλήξει. Το νου σου.

πηγή

0 σχόλια: