Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Θανάσης Πατριαρχέας: «Ο Μιχάλης παραμένει ερωτευμένος με τη Μαρίνα»

Φέτος υποδύεται τον Μιχάλη στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ο Θανάσης Πατριαρχέας, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μιλά για τον ρόλο του, για τις εξελίξεις στη σχέση του με την Μαρίνα και τον αδερφό του Δημήτρη.

Φέτος υποδύεσαι τον Μιχάλη στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤΙ «Γυναίκα χωρίς όνομα». Τι χαρακτήρας είναι;

«Ο Μιχάλης μεγάλωσε με δυσκολίες. Αδικήθηκε και αυτό τον οδήγησε στο να είναι καθαρός απέναντι στους άλλους. Να έχει μια ντομπροσύνη άλλης εποχής. Να θέλει το σωστό ακόμα και αν είναι εις βάρος του. Έχεις κοινά στοιχεία μαζί του; Αρκετά. Και στα καλά και στα άσχημα του. Έχω αγαπήσει αυτόν τον ρόλο και θέλω να τον καταλάβω όσο καλύτερα μπορώ και να τον αναδείξω».

Ο Μιχάλης βλέπε» τη Μαρίνα να συναντιέται κρυφά με τον Κωστή. Πώς θα αντιδράσει;

«Ήταν μια «προδοσία», που ακόμα και αν τον πλήγωσε πολύ, δεν θα σταθεί εμπόδιο στο να βοηθήσει τη Μαρίνα στο σχέδιο της, έστω και αν δεν συμφωνεί με αυτό».

Ο γάμος τους φαίνεται να είναι συμβατικός, θα αλλάξει αυτό στην πορεία;

«Δεν θα σας αποκάλυπτα ποτέ τι θα γίνει παρακάτω! Θέλω να είστε συντονισμένοι στον ΑΝΤΙ και θα σας εκπλήξουμε ευχάριστα»!

Παραμένει ερωτευμένος με τη Μαρίνα ή όλα αυτά που έχουν συμβεί τον απομακρύνουν σιγά σιγά από εκείνη;

«Ο Μιχάλης παραμένει ερωτευμένος με τη Μαρίνα, με όλη την ανάταση και τον ζόφο που κρύβει αυτό το υπέροχα διεγερτικό συναίσθημα. Το συναίσθημα του έρωτα».

Ο Δημήτρης, παρόλο που δεν έχει φερθεί καλά στον Μιχάλη, του ζητάει να τον σώσει από την Κάτια, θα τον βοηθήσει;

«Ο Δημήτρης και ο Μιχάλης είχαν και έχουν μια παράξενη σχέση, πολυδιάστατη. Μια σχέση εξάρτησης, όπου τίποτα δεν είναι καθαρά καλό ή καθαρά κακό. Σίγουρα, πάντως, είναι μια σχέση αγάπης».

Μέχρι στιγμής ο Μιχάλης είναι ένας συγκαταβατικός χαρακτήρας, θα δούμε στην πορεία ένα πιο σκληρό του πρόσωπο;

«Κανένας άνθρωπος δεν είναι ένα μόνο πράγμα, άρα και κανένας χαρακτήρας μυθοπλασίας. Όσο προχωράει η ζωή μας και εμπλουτίζονται οι εμπειρίες μας, εκπλήσσουμε ολοένα και περισσότερο τον ίδιο μας τον εαυτό σε σχέση με τις αντιδράσεις μας και το ποιοι στα αλήθεια είμαστε», λέει στο MY TV.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου