Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Θανάσης Τσαλταμπάσης: Η 10χρονη σχέση με την Αγοραστή, ο γάμος και ο φόβος να γίνει μπαμπάς!

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης έχει απόλυτη επίγνωση για το τι του δίνει χαρά: «Χαρά μού δίνουν η δουλειά μου, οι άνθρωποι που αγαπώ, οι συγγενείς μου, οι φίλοι μου, η σύντροφός μου, απλές καθημερινές στιγμές…».

Με την Αγοραστή Αρβανίτη είναι ζευγάρι εδώ και 10 χρόνια. «Συζούμε από πολύ νωρίς. Σχεδόν αμέσως μετά τον πρώτο χρόνο της σχέσης μας. Δεν μας έχει φέρει δυσκολίες η συ-γκατοίκηση, ίσα-ίσα που είμαστε πολύ δεμένοι. Μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα, τις ίδιες ανησυχίες και σχεδιάζουμε να κάνουμε μαζί πράγματα για το μέλλον, που είναι πολύ δημιουργικό. Δεν μου αρέσει πολύ να βγάζω προς τα έξω πράγματα της σχέσης μας. Είμαστε ένα πολυαγαπημένο και δεμένο ζευγάρι και τις λεπτομέρειες τις κρατάμε για εμάς», λέει χαμογελώντας στη Realnews.

Ο ίδιος συμπληρώνει: «Η οικογένεια είναι κάτι που μου αρέσει. Αν είναι να έρθουν τα παιδιά, καλώς να έρθουν. Αν μου τύχει να αξιωθώ και να κάνω τη δική μου, έχει καλώς, αλλά και δύο άνθρωποι πάλι οικογένεια είναι για μένα. Πιστεύω ότι θα γινόμουν καλός μπαμπάς. Με φοβίζει λίγο η σκέψη, νομίζω ότι οι άντρες δεν είμαστε έτοιμοι, δεν έχουμε το πατρικό φίλτρο». Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου; «Οπως μας έρθει», απαντά. «Παλαιότερα ήθελα παραδοσιακό γάμο, μετά ήθελα κάτι άλλο. Οπως μου βγει και αν μου βγει. Θέλω να νιώθω καλά».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου