Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Σ*ξ στα γρήγορα: «Σου έχω 4 τέλειες στασούλες»

Είναι και μερικές μέρες που πραγματικά ενώ λαχταράς λίγο σ*ξ, οι δυνάμεις και ο χρόνος σου είναι τόσο περιορισμένα που θα ήθελες να υπήρχε ένα μαγικό κουμπί, να σου γλίτωνε κόπο, αλλά και να σε εφοδίαζε με την απόλαυση και την after s*x ικανοποίηση. 

Μπορεί να μην διαθέτω το μαγικό αυτό κουμπάκι -δεν είμαι μάγος ακόμη- αλλά μπορώ να σου μιλήσω για κάποιες στάσεις οι οποίες είναι ιδανικές για ένα στα γρήγορα και κυρίως ξεκούραστες, γιατί υπάρχουν μέρες που είμαστε ένα κινητό ερείπιο.

1. Το doggy το όρθιο

Μπαίνεις σπίτι μπαρουτιασμένος και έτοιμος για όλα. Τη βλέπεις μπροστά σου να πλένει πιάτα, τρελαίνεσαι, την αρπάζεις την κολλάς στον τοίχο, της δίνεις και μία ελαφριά κλίση και για τα επόμενα… τρία(;) λεπτά γίνεται ο κακός χαμός! Αυτό λοιπόν είναι το περιβόητο όρθιο doggy. Mέσα σε 5 λεπτά της ώρας βρίσκεσαι ήδη ξάπλα τρώγοντας τοστ και βλέποντας σειρά. Αρχοντας!

2. Ο καθιστός εραστής

Η ονομασία είναι δική μου είτε σου αρέσει είτε όχι. Πρόκειται για τη στάση χωρίς άνεση χώρου, σε μικρά και κλειστά μέρη όπως το αυτοκίνητο. Είναι εκεί που λίγο πριν αποχωριστείτε, τη βάζεις να καθίσει πάνω σου και… μάντεψε, τέσσερα(;) λεπτά μετά, είσαι ήδη καθοδόν για το σπίτι. Στάση ευρέως διαδεδομένη στα παράνομα ζεύγη που δεν έχουν την άνεση του σπιτιού ούτε και λεφτά για ξενοδοχείο.

3.Το σ*ξ στο μπάνιο

Εννοώ ΜΕΣΑ στην μπανιέρα. Προσοχή, έχει μεγάλο δείκτη επικινδυνότητας. Αν το ξεπεράσεις αυτό, η στάση αυτή είναι βολική γιατί μέσα στο τρίλεπτο(;) του σεξ περιλαμβάνεται και το μπανάκι. Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε με λίγα λόγια.

4. Σ*ξ στον πάγκο

Της κουζίνας. Το σκηνικό είναι ακριβώς το ίδιο με την πρώτη περίπτωση μόνο που αυτή τη φορά τη βάζεις να καθίσει ανάσκελα στον πάγκο με τα πόδια ανοιχτά. Τώρα δεν ξέρω αν πρέπει να στο πω, αλλά σε κόβω να ξεμπερδεύεις στο 2λεπτο καθότι η διείσδυση στην προκειμένη είναι ιδιαιτέρως έντονη. Μετά έχετε όλο το χρόνο να ζουζουνίσετε -για κάνα 5λεπτο, είπαμε ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΥΡΙΟ- και να αράξεις στο κρεβάτι μέχρι να σε πάρει ο ύπνος.

Γωγώ Φούντα γράφει 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου