Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Τραγουδιστής αποκαλύπτει: «Όταν ήμουν έξι χρονών κόντεψα να πεθάνω από το κρασί!»

Παραλίγο να μην είχε το λαϊκό τραγούδι ένα από τα αστέρια του αφού λίγο έλειψε, όταν ήταν μικρός να χάσει τη ζωή του από το κρασί! 

Ο λόγος για τον Βασίλη Τερλέγκα ο οποίος γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για εκείνη τη στιγμή που παραλίγο να στοιχίσει την ίδια του τη ζωή...

Η δουλειά σας συνδέεται με πάθη, αλκοόλ, ουσίες, τζόγο, γυναίκες…

Ποτέ μου δεν αγάπησα τη μέθη. Δεν νομίζω ότι βοηθάει σε τίποτα. Ημουν πάντα μακριά από αυτά τα πράγματα και πάντα φοβόμουν τη θάλασσα! Πράγματα που μου έλεγαν στο χωριό όταν ήμουν παιδί χαράχτηκαν μέσα μου. Οπως ότι το ποτό και τα ναρκωτικά θα με σκοτώσουν και ότι στη θάλασσα πνίγονται άνθρωποι και καράβια!

Ολα αυτά μου δημιούργησαν έναν φόβο που μάλλον με βοήθησε και με προστάτεψε. Και κάτι άλλο: Οταν ήμουν φαντάρος στη Μυτιλήνη, σε μία έξοδο πήγαμε στη γιορτή του ούζου. Δοκιμή στη δοκιμή, έφτασα στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου.

Από τότε δεν αντέχω ούτε να μυρίσω ούζο. Κι όταν ήμουν μικρός, 6-7 χρονών στο χωριό, κατέβηκα στο κατώι, άνοιξα το βουτσί και έπινα κρασί με ένα νεροπότηρο! Κόντεψα να πεθάνω! Ξύπνησα έπειτα από τρεις ημέρες. Δεν ξέρω πώς με έσωσε ο πατέρας μου τότε… Εκτοτε φοβήθηκα. Οπότε καταλαβαίνεις ότι απέχω.

Οχι αλκοόλ, όχι ουσίες, όχι τζόγος… Οι γυναίκες όμως;

Οι γυναίκες είναι το πάθος μου. Η μεγάλη μου αγάπη. Είναι ό,τι πιο όμορφο έχει πλάσει η φύση. Θεωρώ ότι ήμουν και παραμένω -δυστυχώς- ένας άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ το ωραίο φύλο! Μου αρέσει να συναναστρέφομαι με ωραίες γυναίκες και με γυναίκες γενικώς! Μου αρέσει να τις θαυμάζω, να τους λέω όμορφα λόγια, να ερωτοτροπώ μαζί τους.


Πηγή: Espresso

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου