Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Χάρης Σώζος: «Τα νέα παιδιά δεν τα ενδιαφέρει να σπουδάσουν αλλά πώς θα γίνουν αναγνωρίσιμοι»

Ο Χάρης Σώζος σε συνέντευξή του μίλησε για την αναγνωρισιμότητα και πώς τη χειρίστηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Από εκεί και έπειτα, αλλάζει όλη σας η ζωή. Γίνατε αναγνωρίσιμος από τη μια μέρα στην άλλη... πως το αντιμετωπίσατε όλο αυτό;

Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως. Δεν άλλαξε καθόλου ο τρόπος ζωής μου. Ήμουν ταγμένος στο θέατρο, δεν ήταν ο σκοπός μου να γίνω διάσημος, δηλαδή να με μάθει ο μανάβης και τυροπώλης της γειτονιάς μου. Δεν είναι όπως τώρα που βλέπω τα νέα παιδιά να ζητάνε την άμεση αναγνωρισιμότητα. Δεν τους ενδιαφέρει να σπουδάσουν την τέχνη τους, αλλά πώς θα βγουν στο γυαλί και θα γίνουν αναγνωρίσιμοι. Εγώ όταν μπήκα στη σχολή, ήθελα να σπουδάσω θέατρο, όχι να γίνω γνωστός.

Πιστεύετε ότι φταίει η τηλεόραση σ'αυτό, που δημιουργεί λάθος πρότυπα και παρασύρει την νεολαία;

Η τηλεόραση θέλει να κάνει τη δουλειά της. Θέλει ένα ωραίο κοριτσάκι και ένα ωραίο αγοράκι που να μπορούν να μιλάνε λιγάκι. Τα παίρνουν, κάνουν τη δουλειά τους και μετά τελείωσε. Αν δεν σπουδάσεις αυτή την τέχνη δεν μπορείς να προχωρήσεις, ούτε να ξεχωρίσεις.

Βλέπουμε αρκετά καθημερινά σίριαλ στα κανάλια που σημειώνουν τεραστία επιτυχία. Εσάς σας έχει γίνει κάποια αντίστοιχη πρόταση;

Μου έχουν προτείνει κάτι που θα μπορώ να σας το πω σε έναν μήνα. Ετοιμάζεται μια κοινωνική σειρά σε μεγάλο κανάλι με πολύ γνωστό σεναριογράφο. Πιστεύω ότι θα γίνει, ακόμη δεν μπορώ να ανακοινώσω τίποτα.

Πηγή: ΧΑΙ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου