Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (23/11)

Η Παρασκευή αυτή σηματοδοτείται από την Πανσέληνο του μήνα στους Διδύμους. 

Μία ημέρα γεμάτη δυναμική.

Δώσε σημασία στα επαγγελματικά σου, αλλά και στην προσωπική σου ζωή και στις σχέσεις σου με ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

ΚΡΙΟΣ

Θα περάσεις μία μέρα γεμάτη ενέργεια και θα δεις τα επαγγελματικά σου σχέδια να πηγαίνουν βάσει προγράμματος. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν. Να είσαι προσεκτική στις συζητήσεις που θα κάνεις με κάποιους νέους συνεργάτες. Μην πεις χωρίς δεύτερη σκέψη το ναι σε ιδέες που σου φαίνονται περίεργες γιατί αυτό μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπη με δυσάρεστες οικονομικές εκπλήξεις. Όσο πιο ζωντανή είναι η βραδιά σου, τόσο το καλύτερο για τη σχέση σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση ακολούθησε το ένστικτό σου και αφέσου σε κάτι νέο…

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρεθείς αντιμέτωπη με την κριτική φίλων και συνεργατών λόγω κάποιων πρόσφατων ενεργειών σου. Εάν πήρες πρόσφατα διαζύγιο και αποφάσισες να κάνεις μια νέα σχέση, μπορεί και αυτή η εξέλιξη να σχολιαστεί από την οικογένειά σου. Έχουν δικαίωμα στη γνώμη, αλλά μέχρι εκεί. Μην επηρεάζεσαι περισσότερο από όσο πρέπει. Ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα θα φέρει αλλαγές στα οικονομικά συ. Εάν δεν είσαι σε σχέση, ετοιμάσου για κάτι νέο που θα σε κάνει να χαμογελάσεις και να σκεφτείς πιο θετικά το μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πρέπει να ηρεμήσεις λίγο και να σκεφτείς με πιο καθαρό μυαλό τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια. Η ημέρα σου θα δυσκολέψει όταν θα έρθει η ώρα να τακτοποιήσεις ένα οικονομικό ζήτημα, θα τα καταφέρεις όμως. Στην προσωπική σου ζωή, σήμερα φαίνεσαι κάπως δυσαρεστημένη με την τρέχουσα κατάσταση. Ενδέχεται να σε έχει απογοητεύσει ο αγαπημένος σου ή ένα πρόσωπο που θέλεις να γίνει σύντροφός σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως χρειάζεται να βρεις και πάλι τα… πατήματά σου στη δουλειά, ίσως πρέπει να επαναπροσδιορίσεις τα σχέδιά σου. Θα βρεις σύντομα το καλύτερο για εσένα. Σκέψου τον εαυτό σου, την υγεία σου και όλα τα υπόλοιπα έρχονται. Θυμήσου ότι είναι σημαντικό να είσαι σε μία σχέση που σε ευχαριστεί και σε ηρεμεί, αφού αυτό έχεις ανάγκη από τη ζωή σου. Εάν είσαι single, φαίνεται ότι σήμερα προτιμάς να μείνεις μόνη σου με τις σκέψεις σου. Η Πανσέληνος σε ωθεί να κάνεις μία μίνι… ενδοσκόπηση.

ΛΕΩΝ

Αν εμφανιστούν κάποιες προκλήσεις σήμερα είσαι έτοιμη να τις αντιμετωπίσεις. Είσαι γεννημένη έτοιμη για τις προκλήσεις. Μην προσπαθήσεις να αποδείξεις κάτι στον εαυτό σου ή σε κάποιον άλλον, δεν υπάρχει λόγος. Να είσαι περήφανη για τις θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, αλλά και προσεκτική. Μην κάνεις έξοδα που θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού. Χαλάρωσε και απόλαυσε το βράδυ σου στην αγκαλιά του αγαπημένου σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, αυτή η Πανσέληνος φέρνει μαζί της αλλαγές…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις της τελευταίας στιγμής. Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να λάβεις κάποια χρήματα που δεν περίμενες. Πρόσεξε πώς θα τα διαχειριστείς. Κινήσου έξυπνα. Όσο για την προσωπική σου ζωή, ξέρεις ότι δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις στη σχέση σου χωρίς να… τσαλακωθείς. Οι περισσότερες θετικές εξελίξεις της ημέρας θα έρθουν σε εσένα που δεν είσαι σε σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα είναι γεμάτη ενέργεια και επιρροές, ειδικά εξαιτίας της Πανσελήνου. Ενδέχεται ωστόσο να λάβεις μεγάλη κριτική από τους ανωτέρους σου που δεν θα σου αρέσει. Φέρσου ως επαγγελματίας. Τα οικονομικά σου δεν θα λειτουργήσουν, παρά μόνο αν κάνεις κάτι για να τα βελτιώσεις. Όσο για την προσωπική σου ζωή, μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις… Ξέρεις ποια είναι η σωστή στρατηγική για τη σχέση σου, ακολούθησέ την.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα αυτή θα μπορούσε να περιγραφεί για εσένα με δύο λέξεις… κύμα αισιοδοξία! Θέλεις να πετύχεις στη δουλειά σου και το έχεις θέσει ως προτεραιότητά σου και αυτό θα κάνεις. Αυτό και μόνο αυτό. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν, φρόντισε να τα βελτιώσεις. Θα υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου. Μην το παρακινείς, πρόσεξε τα λόγια σου. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, μήπως είναι καιρός για κάτι νέο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, γιατί έτσι δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις κανένα από τα σχέδιά σου. Σήμερα ενδέχεται να κάνεις κάποιες συζητήσεις οικονομικής φύσεως και ίσως να έχεις την ευκαιρία να αναζητήσεις και νέες πηγές εσόδων. Μην αφήσεις κρυφό από τον αγαπημένο σου κάποιο σου ελάττωμα, γιατί αργά ή γρήγορα θα το ανακαλύψει… Η συμπεριφορά σου και το ζεστό χαμόγελό σου θα σε φέρουν κοντά με έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα άπιαστο παιδικό σου επαγγελματικό όνειρο ίσως να είναι προσιτό τελικά. Ένα όνειρο που θα κάνει το χόμπι σου μία προσοδοφόρα επιχείρηση για εσένα. Φρόντισε ωστόσο να είσαι πολύ προσεκτική στις συζητήσεις που θα κάνεις σήμερα. Τα αισθηματικά σου προχωρούν όπως ακριβώς το είχες προβλέψει. Είναι πραγματικά απαραίτητο να μένεις σε μία σχέση που δεν σε ευχαριστεί; Εσύ που είσαι single σχεδίασε καλύτερα τη βραδιά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθείς να ολοκληρώσεις ένα δύσκολο επαγγελματικό σχέδιο. Μην απογοητευτείς εάν δεν τα καταφέρεις σήμερα, ίσως απαιτεί περισσότερο χρόνο για να τελειώσει. Τα οικονομικά σου είναι ένας τομέας που σε απασχολεί πολύ, αλλά σύντομα θα δεις την τύχη να σου χαμογελάει. Όσο για τα αισθηματικά σου, τα έχουμε ξαναπεί, μην αναζητείς την τελειότητα στους ανθρώπους, δεν υπάρχει. Φρόντισε να είσαι σε μια σχέση με υγιή επικοινωνία πάνω από όλα. Εσύ που δεν έχεις σχέση, μην σνομπάρεις την ασυνήθιστη πρόταση που θα σου κάνει ένας καλός σου φίλος. Ακολούθησέ τον!

ΙΧΘΕΙΣ

Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις αντικειμενικά όσα συμβαίνουν στη δουλειά σου και να αφήσεις στην άκρη τους συναισθηματισμούς. Προσοχή στα έξοδά σου, μην κάνεις σπατάλες που θα σε φέρουν εκτός προϋπολογισμού. Όσο για τα αισθηματικά σου, εσύ που είσαι single κοίτα γύρω σου, θα δεις ότι κάποιος καταβάλει προσπάθεια για να έρθει κοντά σου…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου