Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (25/11)

Αισθάνεσαι μόνη σου και κάπως μελαγχολική.

 Να είσαι ειλικρινής με όσα σε απασχολούν, μόνο έτσι θα τα αντιμετωπίσεις.

ΚΡΙΟΣ

Δεν νιώθεις ακόμη αυτάρκης από όλα όσα σου παρέχει η δουλειά σου και για αυτό το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσεις να ανατρέψεις τα σχέδιά σου. Οργάνωσε καλύτερα τις κινήσεις σου και ετοιμάσου να θέσεις σε εφαρμογή νέα σχέδια. Μην ξεχάσεις ότι είναι σημαντικό να επικοινωνήσεις με τον αγαπημένο σου. Το μεγαλύτερο άγχος σου είναι τα οικονομικά σου, τα οποία πρέπει να βελτιώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η χαρά που έχεις για τη σημερινή ημέρα είναι μεγάλη καθώς θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα μικρό διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου και να περάσεις μία όμορφη ημέρα με την οικογένειά σου και τους φίλους σου. Μην ασχοληθείς με τίποτα παραπάνω, μόνο με την προσωπική σου ξεκούραση. Τα οικονομικά σου πρέπει να πάνε καλύτερα, για αυτό φρόντισε να μην κάνεις λάθος κινήσεις. Εάν δεν έχεις σχέση, η ημέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εύνοια των πλανητών είναι διάχυτη στον αέρα και σήμερα θα καταφέρεις να βρεις τη λύση σε ένα επαγγελματικό πρόβλημα που σε προβληματίζει εδώ και καιρό. Μην ξεχνάς ότι σήμερα προέχει για εσένα η οικογένειά σου, οπότε ασχολήσου περισσότερο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην κλοτσήσεις την ευκαιρία που σου στέλνει το Σύμπαν για μία νέα σχέση. Τα οικονομικά σου βελτιώθηκαν, ωστόσο δεν είναι ακόμη στο σημείο να σε ευχαριστούν απόλυτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η υγεία σου βελτιώθηκε, μετά από ένα μικρό πρόβλημα υγείας που πέρασες, και πλέον είσαι έτοιμη να αδράξεις τη μέρα. Αφοσιώσου στα θετικά και αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου. Μην αφήσεις τίποτα να σε καταπιέσει ψυχολογικά και μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις τη γνώμη σου. Συζήτησε με όμορφο τρόπο όσα σε απασχολούν με τον αγαπημένο σου και προσπάθησε να βρεις τη λύση στο πρόβλημα. Εάν δεν είσαι σε σχέση, το σύμπαν ευνοεί τις νέες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ

Μην αφήσεις την εργασία σου να σταθεί εμπόδιο στην προσωπική σου ζωή. Εάν θέλεις να κάνεις κάτι δραστικό, τώρα είναι η ώρα να το επιδιώξεις. Ασχολήσου περισσότερο με τα οικονομικά σου και θα έχεις την ευκαιρία να δεις πολύ σύντομα τα έσοδά σου να αυξάνονται στο αμέσως επόμενο διάστημα. Θα κάνεις σήμερα κάποιες συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις σε μία τάξη κάποια πράγματα, περισσότερο με τον αγαπημένο σου. Θα περάσεις μία στιγμή έντασης σήμερα στη σχέση σου, φρόντισε να μην δώσεις περισσότερη σημασία από όση χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην υποκύψεις σήμερα στις απαιτήσεις των ανωτέρων σου για να δουλέψεις. Μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις μία ήρεμη ημέρα με φίλους και συγγενείς. Ωστόσο, η επιρροή της Πανσελήνου είναι ακόμη εδώ και χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία. Θα υπάρξουν εντάσεις σε ένα οικογενειακό τραπέζι και η αιτία του καβγά θα είναι ένα οικονομικό ζήτημα. Οργανώσου καλύτερα για την εβδομάδα που έρχεται, η οποία θα φέρει πολλές αλλαγές σε διάφορους τομείς. Η ευελιξία σου θα σου φέρει θετικές οικονομικές εξελίξεις. Πολλές οι ευκαιρίες που έρχονται μπροστά σου σε εσένα που δεν είσαι σε σχέση.

ΖΥΓΟΣ

Σε απασχολεί περισσότερο από όλα η ερωτική σου ζωή και τίποτα άλλο. Εκεί θα δώσεις έμφαση σήμερα και οι προϋποθέσεις θα είναι κατάλληλες για να επανέλθει η ηρεμία στη σχέση σου. Έχεις πολλά επαγγελματικά προβλήματα που γυρίζουν μέσα στο μυαλό σου, σήμερα ωστόσο ξέχασέ τα και προχώρα. Τα οικονομικά σου είναι ένας τομέας που χρειάζεται μια ριζική αλλαγή για να είσαι ικανοποιημένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η παρορμητική συμπεριφορά που έχεις κάποιες φορές σε φέρνει αντιμέτωπη με δυσάρεστες εξελίξεις στη δουλειά σου. Ο φόβος σου μήπως καταστρέψεις την πρόοδο που έχεις πετύχει σε στέλνει σε λάθος μονοπάτια. Να είσαι πιο προσεκτική από εδώ και πέρα. Για σήμερα έχεις εστιάσει περισσότερο στο κομμάτι της ζωής σου που λέγεται έρωτας και πολύ καλά κάνεις. Είναι κινητήριος δύναμη για την αλλαγή στην ψυχολογία σου. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ασχολήσου περισσότερο με τον προγραμματισμό της εβδομάδας που έρχεται για να μην βρεθείς αντιμέτωπη με εκπλήξεις που δεν θα σου αρέσουν καθόλου. Το φλερτ για εσένα που δεν έχεις σχέση είναι μια μορφή επικοινωνίας με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καλά. Εάν είσαι σε μία σχέση, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε ένα οικονομικό θέμα που αφορά έναν μακρινό σου συγγενή. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε θέση να… αντέξουν ένα ακόμη σοκ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις καταφέρει να αποκτήσεις τους συμμάχους που αναζητείς στη δουλειά σου και αυτό σε ευχαριστεί, καθώς πολλά από τα σχέδιά σου έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία νωρίτερα από το αναμενόμενο. Κάποια άλλα ωστόσο καθυστερούν και σε απασχολούν. Τα οικονομικά σου είναι ένας τομέας που χρειάζεται βελτίωση. Θα βρεθείς σε ένα τραπέζι που θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην αφήσεις μία παρεξήγηση να σου χαλάσει τη σχέση. Ασχολήσου περισσότερο με τον αγαπημένο σου και τη βελτίωση της μεταξύ σας επικοινωνίας. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, μην κάνεις νέο ξεκίνημα πριν να είσαι έτοιμη για αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που επικρατούσε όλη την εβδομάδα στη δουλειά σου σε επηρέασε πολύ και σε έχει φέρει αντιμέτωπη με κάποιες καθυστερήσεις. Μην ανησυχείς όμως, σύντομα όλα θα μπουν σε μία τάξη. Σήμερα ασχολήσου περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση και αφιέρωσε χρόνο σε ανθρώπους που έχεις παραμελήσει, όπως τον αγαπημένο σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, καιρός να κάνεις κάτι νέο, αλλά μην βιαστείς να προχωρήσεις εάν δεν είσαι έτοιμη.

ΙΧΘΕΙΣ

Ασχολήσου περισσότερο σήμερα με την οικογένειά σου και τα βαθύτερα συναισθήματα του αγαπημένου σου. Είναι ένδειξη ωριμότητας να αφήσεις στην άκρη κάτι που σε απασχολεί σχετικά με τη δουλειά σου και να δώσεις έμφαση σε όσα συμβαίνουν με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι απαραίτητο ωστόσο να ληφθούν κάποιες αποφάσεις για την επαγγελματική σου πορεία. Μέτρησε τα υπέρ και τα κατά και αποφάσισε πώς θα κινηθείς στο μέλλον.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου