Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Κοινά έχω με όλους τους ρόλους που έχω παίξει»

Φέτος την παρακολουθούμε στην καθημερινή σειρά του Αnt1 «Γυναίκα χωρίς όνοµα».

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της αναφέρεται στην ηρωίδα της, ενώ αποκαλύπτει πως προέκυψε η πρόταση για το ρόλο.

Πώς προέκυψε στη ζωή σας «Γυναίκα όνομα»;

«Εντελώς τυχαία όπως συμβαίνουν τα περισσότερα πράγματα στη ζωή. Μου ζήτησαν μια ακρόαση, πήγα, και την επόμενη μέρα μου είπαν ότι θα με έχουν στα υπόψη τους. Έπειτα από μία εβδομάδα με ειδοποίησαν ότι θα υποδυθώ την Έλλη. Αν και αρχικά μου είπαν ότι είναι πολύ κόντρα σε αυτό που βγάζω στην πραγματικότητα, εγώ είπα ότι θέλω να το δοκιμάσω, γιατί μου αρέσει να κάνω διαφορετικά πράγματα, δεν μου αρέσει να παίζω τον εαυτό μου. Ο ρόλος της Έλλης είναι κόντρα ρόλος και τείνει να γίνει ο αγαπημένος μου. Βρίσκω συνέχεια στοιχεία στον χαρακτήρα της που με ιντριγκάρουν».

Υπάρχουν δηλαδή κοινά στοιχεία την Ελλη;

«Κοινά έχω με όλους τους ρόλους που έχω παίξει. Αυτό το συνειδητοποιώ κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσης ενός ρόλου, οπότε και ξεκλειδώνουν κομμάτια του χαρακτήρα μου»

Πείτε μας για την ηρωίδα... 

«Είναι μια κοπέλα που έχει μεγαλώσει με την απουσία της μητρικής φιγούρας, την οποία έχει αντικαταστήσει μια μητριά. Η Ελλη είναι ένα πλάσμα ευαίσθητο. Οταν εμφανίζεται το παρελθόν της και γίνεται παρόν, αρχίζει και συνειδητοποιεί ότι αυτός που έχει επιλέξει δεν είναι και ο πιο κατάλληλος για αυτήν. Βρίσκεται σε ένα στάδιο μεταβατικό, που προσπαθεί να απομακρύνει ό,τι την ενοχλεί στη ζωή της», λέει η ίδια στο Tv Έθνος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου