Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Βάπτισε την κόρη του

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μπορεί να είναι χρόνια στη σόουμπιζ αλλά προσπαθεί να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με την σκηνοθέτιδα Φρόσω Κορρού. Μάλιστα το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κορούλα που βάπτισε πριν μερικές ημέρες.

Το μυστήριο έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ πολλοί δεν γνώριζαν ότι ο ηθοποιός έχει γίνει πατέρας. Η μικρή πήρε το όνομα Ίριδα!

Την καλύτερη περίοδο βιώνει ο ηθοποιός προσωπικά με την οικογένειά του και επαγγελματικά με τη σειρά «Όσο έχω εσένα» στον ΣΚΑΙ που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Ο «Λεωνίδας» της σειράς «Δέκα λεπτά κήρυγμα» μεγάλωσε και πλέον είναι μπαμπάς! «Ο Γεώργιος Λομασίνι είναι ένας συμπαθητικός κακός. Είναι ένας κακός, ο οποίος θέλει το κακό, αλλά δεν καταφέρνει να το έχει. Αγαπάει, πονάει, υποφέρει, ζηλεύει, είναι ένας κακός τον οποίο θα ήθελες για φίλο σου.

Γι’ αυτό ίσως διάλεξαν εμένα. Μου αρέσει που ο ήρωας μου δεν έχει κανένα όριο. Όσο εύκολα σκέφτεται το κακό άλλο τόσο εύκολα μπορεί και να την πατήσει», δήλωσε πρόσφατα για τον ήρωα που υποδύεται στη σειρά.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου