Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018

Έλενα Παπαρίζου: «Τώρα που ξεκινάνε τα lives του The Voice το άγχος είναι μεγαλύτερο»

Το The Voice έφτασε στα lives και οι coaches συνεχίζουν να έχουν άγχος, αφού πλέον οι παίκτες τους είναι στην δικαιοδοσία του κοινού. 

Η Έλενα Παπαρίζου εξήγησε πως στα γυρίσματα είναι πιο εύκολο για τα παιδιά, σε σχέση με τα lives.

Φτάσαμε στα live. Έχετε άγχος για τα παιδιά της ομάδας σας;

«Η αλήθεια είναι πως έχω αρκετό άγχος για τα παιδιά, γιατί θέλω να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό επί σκηνής. Η έκθεση όταν τραγουδάς σε live εκπομπή είναι διαφορετική από τις εγγραφές,  ωστόσο θέλω να πιστεύω ότι έχω δώσει στην ομάδα μου τις σωστές συμβουλές. Είμαι συνέχεια μαζί τους στις πρόβες ακούω τη γνώμη τους, δίνω τις δικές μου συμβουλές. κουβεντιάζουμε και αυτό που θέλω είναι όταν βγουν στη σκηνή να είναι σίγουροι γι' αυτό που πάνε να κάνουν και να έχουν αυτοπεποίθηση».

Το ότι απλά θα... παρακολουθείτε χωρίς πια το άγχος της κριτικής ή της επιλογής μειώνει την  αγωνία σας;

«Καθόλου! .Αντιθέτως; επειδή πλέον κρίνει και ψηφίζει ο κόσμος, το άγχος να γίνουν όλα σωστά είναι ακόμα μεγαλύτερο. Δεν σημαίνει ότι επειδή ήρθαν τα live σταματάμε να ασχολούμαστε μαζί τους και τα αφήνουμε στην κρίση του κόσμου. Τώρα είναι που μας έχουν πιο πολλή ανάγκη και αυτή νομίζω είναι και η πιο δύσκολη φάση του "The Voice" για εμάς τους coaches. Πρέπει όλα να είναι στην εντέλεια και σαφώς όλοι θέλουμε ο νικητής να προέρχεται από την ομάδα μας» εξήγησε στο Τηλέραμα.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου