Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Εβίτα Χουντάλα: Η χορεύτρια που έκανε στριπτίζ στον Σαββόπουλο αποκαλύπτει όλη την αλήθεια (βιντεο)

Μία μεγάλη έκπληξη είχε ετοιμάσει ο Διονύσης Σαββόπουλος για τους θεατές του μουσικού προγράμματος του, όταν μία καλλίγραμμη κοπέλα ανέβηκε στην σκηνή κι άρχισε να χορεύει αισθησιακά ντυμένη... αστυνομικός.

 Ο λόγος για τη χορεύτρια Εβίτα Χουντάλα που άρχισε να ξεφορτώνεται τα ρούχα της υπό τους ήχους του Τζο Κόκερ στο "You can leave your hat on" και έμεινε στο τέλος μόνο με τα εσώρουχα!

 Η Εβίτα Χουντάλα μίλησε στην Ελεοννώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» για το στριπτίζ που έκανε στον Διονύση Σαββόπουλο, την ώρα που εκείνος τραγουδούσε.

Η Εβίτα Χουντάλα έγινε πρώτο θέμα στο διαδίκτυο λόγω του καυτού στριπτίζ που έκανε στον Διονύση Σαββόπουλο, την ώρα που εκείνος τραγουδούσε. Εξίσου αποκαλυπτική και στις συνεντεύξεις της, η επαγγελματίας χορεύτρια εξηγεί στην Ελεονώρα Μελέτη πώς βρέθηκε στη σκηνή. Πώς αντέδρασε ο Διονύσης Σαββόπουλος και τι είπαν μετά την ολοκλήρωση του στριπτίζ;

Η χορεύτρια ανέφερε μεταξύ άλλων στην Ελεονώρα Μελέτη πώς βρέθηκε στη σκηνή: «Ο Σαββόπουλος με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να σκηνοθετήσουμε ένα στριπτίζ στη σκηνή. Πριν ξεκινήσω το στριπτίζ ήμουν ντυμένη αστυνομικός».

Δείτε όλα όσα είπε!



πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου