Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Ευγενία Σαμαρά: «Πιστεύω ότι και εγώ και η Μελίνα στον έρωτα τα χάνουμε»

Η Ευγενία Σαμαρά σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά «Όσο έχω εσένα» και στα κοινά που έχουν.

Μιλήστε μας γη τον ρόλο της Μελίνας που υποδύεστε στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ «Όσο έχω εσένα».

Η Μελίνα είναι μία γυναίκα 30 ετών, όσο κι εγώ δηλαδή, με την τεράστια διαφορά από μένα ότι έχει ένα οχτάχρονο παιδί, το οποίο απέκτησε μετ αφεντικό της όταν ήταν 22 ετών στην εταιρεία που δούλευε. Η σχέση αυτή δεν ευδοκίμησε. Το αφεντικό της δεν έμαθε ποτέ ότι κράτησε το παιδί, οπότε τη βρίσκουμε σήμερα οκτώ χρόνια μετά, να ζει με τον πατέρα της, που είναι μανάβης, να δουλεύει στο μανάβικο. Βοηθά τον πατέρα της και ο πατέρας της αντίστοιχα βοηθά την ίδια αποτελώντας μια πατρική φιγούρα για το παιδί της. Βλέπουμε πώς κυλάει η ζωή της με διάφορα ζητήματα, καθώς και το τι συμβαίνει με έναν νέο άνδρα που μπαίνει στη ζωή της και έχει σύνδεση με το παρελθόν της, καθώς είναι ο ξάδελφος του πατέρα του παιδιού της.

Έχετε κοινά με την ηρωίδα;

Και η Μελίνα και εγώ είμαστε γυναίκες δυναμικές, πεισματάρες, χειραφετημένες. Κατά βάθος αυτό είναι άμυνα λόγω της ανασφάλειας που έχουμε. Οπότε θα λέγαμε ότι κρύβεται μια ιδιαίτερη ευαισθησία πίσω από το σκληρό περιτύλιγμα της πολύ δυναμικής γυναίκας. Σε αυτό ταιριάζουμε πολύ. Επιπλέον, πιστεύω ότι και εγώ και η Μελίνα στον έρωτα τα χάνουμε.

Τι εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του σίριαλ και σε σχέση με τον δικό σας ρόλο;

 Αρχίζουν τα πράγματα και σοβαρεύουν. Αυτό σημαίνει ότι ο Αλκής και η οικογένειά του θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση, θα τους ανακαλύψουν δηλαδή, οπότε θα έχουμε πολλές εξελίξεις, θα ζήσουμε δύσκολες στιγμές όλοι στο σπίτι μας. Οι αλλαγές αυτές θα επηρεάσουν τις σχέσεις όλων. Η Μελίνα θα αναγκαστεί να κάνει πράγματα που δεν θέλει για να βοηθήσει τον Άλκη, φτάνοντας ακόμα και στα άκρα.

Πηγή:tv Έθνος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου