Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Ηλίας Μουλάς: Τι αποκάλυψε για τον ρόλο του στην σειρά «Πέτα τη φριτέζα»

Υποδύεται τον ερωτιάρη Λάκη στη σειρά «Πέτα τη φριτέζα» του ΑΝΤ1. 

ο Ηλίας Μουλάς μίλησε για τη ζωή στο χωριό Φτασμένο.

Φέτος ζεις στο χωριό Φτασμένο, όπου συμβιώνεις με πρόσωπα από τον «Αστέρα Ραχούλας».

«Έχω τη χαρά να έχω ξανά μητέρα μου την Ελένη Ουζουνίδου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης υποδύεται τον μπαμπά μου και ο Λεωνίδας Μαράκης κάνει τον ξάδελφο μου. Και φυσικά είναι ίδιοι οι σεναριογράφοι μας, ο Γιώργος Κρητικός και ο Γεράσιμος Πιτταράς, οι οποίοι γράφουν αυτήν την ιστορία και μας δίνουν αυτές τις φοβερές ατάκες»

Τι σου αρέσει στον Λάκη;

«Ότι είναι έξω καρδιά, ένα λαϊκό ωραίο παιδί, χαμογελαστό και θετικό προς τη ζωή. Και μου αρέσει πολύ η τρυφερή και ωραία σχέση που έχει με τον ξάδελφο του, Σωκράτη, και το θείο του, Αντρέα. Το θείο του τον υπεραγαπά παρότι είναι μουρτζούφλης και τον Σωκράτη τον στηρίζει με το κινητικό πρόβλημα που έχει. Στην ουσία έχει παρατήσει τους γονείς του γιατί έχουν δόλο πίσω από κάθε τους κίνηση και μένει με το θείο του, γιατί εκεί βλέπει ότι υπάρχει φως. Για τον Λάκη, ο Αντρέας είναι ο πατέρας του, αυτόν ακούει»

Ο Λάκης και ο Σωκράτης είναι και οι δυο τους ερωτευμένοι με την ίδια γυναίκα, τη Φωτεινή;

« Ο Σωκράτης είναι πραγματικά ερωτευμένος. Από την άλλη, ο Λάκης είναι ο χαρακτήρας που τις ερωτεύεται όλες»

Πώς ενεργούν αμφότεροι απέναντι στον Κίμωνα;

«Κατανοούν ότι έχει έρθει για να .' βοηθήσει τη «Λαγουδέρα». Γιατί, όπως ξέρουν όλοι, σε 20 επεισόδια στο μαγαζί του θείου πελάτη δεν έχουμε δει»

Ο Λάκης μαθαίνει για τη φρίκη που παθαίνει η μητέρα του, η Ζαμπέλα, βλέποντας τον Αλέκο να φλερτάρει τη Μαριέττα;

«Δεν το γνωρίζει. Αυτό που ξέρει, ότι δηλαδή ο πατέρας του είναι πέφτουλας και ίσως τελικά να είναι κάτι στο οποίο μοιάζουν» εξήγησε στο 7μέρεςtv

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου