Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Μιχάλης Μητρούσης: Τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του

Ο Μιχάλης Μητρούσης βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ισχαιμικό επεισόδιο, που υπέστη.

Ο ηθοποιός λίγες ώρες πριν ανέβει στο σανίδι για τον ρόλο που κρατάει στην παράσταση Λωξάντρα, αισθάνθηκε αδιαθεσία, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός το μεσημέρι της Τρίτης υπέστη ισχαιμικό εγκεφαλικό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι δικοί του άνθρωποι, η σύζυγός του Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου και η κόρη του, η τραγουδίστρια Μαρίλια.

ο ηθοποιός έχει συνέλθει από το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη, όμως, θα συνεχίσει να νοσηλεύεται προκειμένου να ανακτήσει τις δυνάμεις και να επανέλθει τελείως.

Μετά το ισχαιμικό επεισόδιο του Μητρούση ακυρώθηκε η επίσημη πρεμιέρα, ενώ σήμερα θα ανέβει το έργο με τον βοηθό σκηνοθέτη και ηθοποιό Κωνσταντίνο Κυριακού να αντικαθιστά τον Μιχάλη Μητρούση, ως την Παρασκευή, που εκείνος θα επιστρέψει στη θέση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ηθοποιός, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Η σιωπή δεν είναι χρυσός» του Μαυρίκιου Μαυρικίου, που παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη!

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου