Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Νάντια Μπουλέ: «Μου έχει τύχει να χωρίσω επειδή ερωτεύτηκα κάποιον άλλον»

Το μιούζικαλ Χώρισε με μια Κυριακή πραγματεύεται την ιστορία μιας κοπέλας που φεύγει για την Αμερική αναζητώντας την αγάπη.

Σε ένα one woman show, το κοινό παρακολουθεί την πρωταγωνίστρια να χωρίζει από μάταιους έρωτες, ενώ μοιράζεται τα συναισθήματα της μέσα από τα γράμματα που στέλνει στη μητέρα της.

Έχει ταυτιστεί και η ίδια με κάποιον από τους χωρισμούς που παρουσιάζονται επί σκηνής;

«Εννοείται. Ακόμα κι αν δεν βρεις προσωπική σου περίπτωση, θα βρεις της φίλης σου, της αδελφής σου ή ενός γνωστού σου. Οι σχέσεις είναι διαφορετικές αλλά πάνω-κάτω υπάρχουν κάποια μοτίβα. Η πρώτη περίπτωση είναι του αγοριού που απατά την ηρωίδα. Το έργο ξεκινάει λοιπόν με μια φίλη που έρχεται και λέει στο κορίτσι αυτό ξέρεις, είδα τη σχέση σου να σε απατά με κάποιον άλλη" και εκεί που επίσης έχει συμβεί σε πολλές περιπτώσεις- μπαίνει ένα μεγάλο δίλημμα. Λες στη φίλη σου "σ' ευχαριστώ" και χωρίζεις. Έχεις τα κότσια να το κάνεις αυτό; Γιατί υπάρχουν πολλές φορές που βγάζεις επιθετικότητα στο φίλο ή στη φίλη που θα έρθει να σ' το πει αυτό. Του λες "με ζηλεύεις, δεν σε πιστεύω, θέλεις το κακό μου". Η συγκεκριμένη λοιπόν βρίζει τη φίλη της».

Αλήθεια, έχει βρεθεί ποτέ στη θέση της απατημένης συντρόφου και, αν ναι, θα συγχωρούσε την προδοσία;

«Δεν μου έχει συμβεί να μου πει κάποιος ή να μάθω ότι με έχει απατήσει. Μου έχει τύχει η φίλη μου να μου πει "ξέρεις κάτι, τον είδα να φλερτάρει με άλλη" και χώρισα Δεν ήταν βέβαια ο μόνος λόγος, Με το μυαλό που έχω νομίζω ότι δεν θα συγχωρούσα την απιστία, αλλά καλό είναι να αφήνουμε πισινές σε κάποια πράγματα γιατί ποτέ δεν ξέρεις τις ακριβείς συνθήκες. Μου έχει τύχει επίσης να χωρίσω γιατί ερωτεύτηκα κάποιον άλλο. Μου έχει συμβεί αυτό αλλά θεωρώ ότι ήταν ειλικρινές να πω στη σχέση που είχα πριν προχωρήσω στο οτιδήποτε με τον άλλο άνθρωπο που γνώρισα "με συγχωρείς, χωρίζουμε". Είναι κάτι που μπορεί να προκύψει στη ζωή χωρίς να το προγραμματίσεις, να μην ξέρεις κι εσύ από πού σου ήρθε. Απλά θεωρώ ότι οι άνθρωποι στέκονται στο ύψος των περιστάσεων όταν λένε την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι, ή όταν χωρίζουν πριν αποφασίσουν να κάνουν κάτι άλλο», λέει η ηθοποιός στο People.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου