Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Nomads 2: Το πρώτο μήνυμα του Χρήστου Βασιλόπουλου μετά το τέλος του ριάλιτι!

Μπορεί ο Χρήστος Βασιλόπουλος να έφτασε μέχρι την τελική φάση του Nomads 2, ωστόσο δεν τον είδαμε στο αγώνισμα για την ανάδειξη του νικητή καθώς μια απώλεια τον ανάγκασε να επιστρέψει εσπευσμένα στην Ελλάδα.  


Ο ίδιος νωρίς το πρωί της Δευτέρας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του, άλλος ένας κύκλος κλείνει ,και ένας καινούργιος ανοίγει !Η εμπειρία του @nomadsant1 ,είναι μια εμπειρία που μόνο όσοι συμμετέχουν μπορούν πραγματικά να καταλάβουν.

Μια εμπειρία-καταγραφή ως προς την ανθρώπινη συμπεριφορά, μια εμπειρία που σε αλλάζει σαν άνθρωπο αν πραγματικά αποφασίσεις να την ζήσεις στο 100%.Οι θεατές βλέπουν ένα αρκετά μικρό κομμάτι της αλήθειας ,καθώς η καθημερινότητα κάθε παίκτη, καταγράφεται ως προς ένα 20%-30%!

Προσωπικά ,ύστερα από 11 εβδομάδες(τόσο διαρκεί το παιχνίδι),θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες ,τον κόσμο που μας παρακολούθησε και άλλους μας λάτρεψε και άλλους μας μίσησε ,τους συμπαίκτες μου που είχαμε την τύχη να ήμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το φανταστικό ταξίδι-εμπειρία ζωής!

#keepwalking #nevergiveup #nomads#nomadsant1 #lifeexperience #love#survival #nature #actors».

Δείτε την ανάρτησή του

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου