Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Nomads: Μάριος Ακριβόπουλος: «Πήρα το κινητό κι άρχισα να προχωράω..»

Για το περιστατικό που η παραγωγή τον έπιασε με το κινητό μίλησε ο Μάριος Ακριβόπουλος.


Ο πρώην παίκτης του Nomads τόνισε πως έγινε στα πλαίσια της πλάκας, αλλά τιμωρήθηκε εκείνος και η ομάδα του. Επίσης, αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και στο πως ένιωσε όταν άκουσε ότι αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Πώς ένιωσες όταν άκουσες πως αποχωρείς;

«Στο μυαλό μου υπήρχε η πιθανότητα αυτή και ήμουν 50-50. Το ίδιο δηλαδή μου φαινόταν. Όταν όμως το άκουσα, μέσα μου χάρηκα, διότι υπερίσχυσε το ότι θα έβλεπα τους δικούς μου ανθρώπους».

Είδαμε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να πελαγώνει.

«Η Δήμητρα είναι φίλη και ήρθαμε όντως πολύ κοντά. Πέρασε και εκείνη δύσκολα, ήμουν δίπλα στα ζόρια της και τη συμβούλευα σαν αδερφός. Πολλές φορές κιόλας μου έλεγε ότι έχω δίκιο. Με την αποχώρηση μου ένιωσε ότι έμεινε μόνη της. Έχει βέβαια τα παιδιά, αλλά εγώ ήμουν ο άνθρωπος με τον οποίο μιλούσε αμέσως.

Όσο ήσουν μέσα προσπάθησες να χρησιμοποιήσει κινητό τηλέφωνο. Πράξη για την οποία τιμωρήθηκες εσύ και η ομάδα σου. Τι ακριβώς είχε συμβεί;

«Τιμωρήθηκα, το δέχτηκα και η ομάδα το δέχτηκε πάρα πολύ όμορφα. Εγώ το έκανα στο πλαίσιο της πλάκας, αλλά η παραγωγή, όπως είναι λογικό, είναι πολύ αυστηρή και δεν θα το δεχόταν ακόμα και ως πλάκα. Συνηθίζω να κάνω πλάκες οι οποίες είναι αυθόρμητες και ομολογώ ότι κάποιες φορές είναι έξω από τα όρια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πήρα στα χέρια μου ένα κινητό τηλέφωνο και άρχισα να προχωράω μερικά μέτρα πιο πέρα. Τα άτομα της παραγωγής κατευθείαν με σταμάτησαν», λέει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου