Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Πέγκυ Σταθακοπούλου: «Δυστυχώς το χρήμα αλλοιώνει χαρακτήρες, άρα και σχέσεις»

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου μετά από 13 χρόνια απουσίας επέστρεψε στη μικρή οθόνη με πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή δραματική σειρά του Open «Ο πρίγκιπας της φωτιάς».

Η γοητευτική ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε στο ρόλο της και τι είπε στον σκηνοθέτη της σειράς, Γιώργο Κυρίτση, όταν την πήρε τηλέφωνο για να της κάνει την πρόταση.

 «Χαίρομαι που επιστρέφω στη μικρή οθόνη. Θεωρώ ότι η τηλεόραση είναι πολύ δυνατό μέσο και ότι έχει τις προϋποθέσεις να προσφέρει ουσιαστική ψυχαγωγία και ωραίες σειρές στους τηλεθεατές, και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν.

Στον «Πρίγκιπα της φωτιάς» θέλουμε να κάνουμε τηλεόραση με όρους πιο ανθρώπινους. Πιστεύω ότι θα το πετύχουμε, απλώς χρειάζεται λίγη υπομονή και όχι σπασμωδικές κινήσεις, γιατί η τηλεόραση είναι συνήθεια» λέει στην  Εspresso και συμπληρώνει:

«Οταν με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Κυρίτσης για να μου πει να πρωταγωνιστήσω στη σειρά, είπα αμέσως “ναι”. Με τον Γιώργο έχω παίξει την πρώτη μου παράσταση στο θέατρο, “Σε ποιον ανήκει η ζωή μου” του Μπράιαν Κλαρκ. Αρα μιλάμε για μια σχέση χρόνων... Μια σχέση αγάπης. Από την άλλη μεριά, τον σκηνοθέτη Χρήστο Δήμα τον γνώρισα στο Εθνικό Θέατρο και ένιωσα αμέσως πολύ οικεία μαζί του. Με λίγα λόγια, επικοινωνώ μαζί τους με τα μάτια και όσον αφορά το άλλο καστ, μόνο που είναι συνάδελφοι που έχουν... τριφτεί στο θεατρικό σανίδι, για εμένα σημαίνει πολλά».

Ποια εικόνα έχει η εξαιρετική ηθοποιός για την ηρωίδα της; «Η Κάτια είναι μια δυνατή, ευκατάστατη γυναίκα, λίγο ψυχρή και οργανωτική. Οταν βλέπει ξαφνικά το οικοδόμημα της προσωπικής της ζωής να γκρεμίζεται, όταν συνειδητοποιεί ότι η οικογένειά της ζούσε τόσο καιρό μέσα στα ψέματα, καταρρέει. Και μόνο η διαδρομή που έχει να κάνει τώρα ψυχολογικά έχει πολύ ενδιαφέρον υποκριτικά. Αυτή η σειρά έχει πάρα πολλά να πει. Εχει δυνατό μήνυμα. Πολλές φορές πιστεύουμε ότι ξέρουμε τους ανθρώπους γύρω μας, αλλά δυστυχώς το χρήμα αλλοιώνει χαρακτήρες, άρα και σχέσεις».

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου