Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

«Πέρασα μια περίοδο που είχα μια μικρή κατάθλιψη»

Είναι ένας τραγουδιστής με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό του.  


Ωστόσο, υπήρξε μια περίοδος που δεν ήταν στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, αλλά το ξεπέρασε έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Πιστεύεις ότι τα έχεις βρει με τον εαυτό σου;

«Το δουλεύω καλά γιατί προσπαθώ να διαιωνίζω μέσα μου το καλό και το θετικό. Ξυπνάω κάθε μέρα και χαμογελάω, βάζω μουσική,σκέφτομαι θετικά, πέρασα μια περίοδο που είχα μια μικρή κατάθλιψη όπως όλος ο κόσμος πιστεύω έπρεπε όμως να το περάσω κι αυτό για να ανέβω ψηλά»

Έφτασες στο σημείο να ζητήσεις βοήθεια ειδικών για να ξεπεράσεις την κατάθλιψη;

«Ευτυχώς έχω την αδερφή μου και ευχαριστώ τον Θεό γι' αυτό, με την οποία έχω μια σπάνια σχέση και κάνουμε ψυχοθεραπεία ο ένας στον άλλον και επειδή μ' αγαπάει χωρίς συμφέρον και βλέπει τα πράγματα ωμά, είναι ο μόνος άνθρωπος ο οποίος μου ρίχνει χαστουκιά και επανέρχομαι. Με γειώνει απευθείας αυτή. Ο πατέρας είναι Ολλανδός αστροφυσικός, είναι genius, ευφυέστατος άνθρωπος και επειδή είναι επιστήμονας, δεν έχουμε την επαφή που θα θέλαμε κι εγώ και η αδερφή μου. Είναι η πρώτη φορά που το ξεστομίζω, γιατί δουλεύει συνέχεια και λείπει πολλούς μήνες στο εξωτερικό»

Ζει στην Ελλάδα ο πατέρας σου;

«Η βάση όλων είναι στην Κύπρο, έχουμε οικογένεια στην Ολλανδία, στην Κύπρο και στην Αγγλία. Εγώ είμαι ο μόνος που ζω στην Ελλάδα γιατί έχω καψούρα με την Αθήνα συγκεκριμένα. Ήρθα εδώ δεκαεννέα χρονών» αποκάλυψε  στο Χάι ο Δήμος Μπέκε.

πηγή 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου